Zatímco se Demetrious Johnson stále věnuje rehabilitaci svého ramena, pomýšlí na svůj další krok a pevně věří, že bude moci nastoupit na jednom z galavečerů v rámci International Fight Weeku, ideálně na UFC 226.

Stále se nejvíce hovoří o superfightu Demetrious Johnson vs. TJ Dillashaw, i když šampion muší váhy už se několikrát nechal slyšet, že jeho prioritou je rozvoj vlastní divize a přijímat právoplatné vyzyvatele o titul.

Pokud nakonec ale dojde na Johnson vs. Dillashaw, což chce nejenom TJ, ale také UFC, musí to být podle Johnsona ve váze do 125 liber a nikoliv v kategorii, kde bojuje Dillashaw.

„Upřímně – pokud půjdu o váhu výš a porazím TJe Dillashawa, nemám zájem zůstávat v bantamu. Lidi se ptají proč a já odpovídám, že nemám zájem bojovat se soupeři, kteří pak v den zápasu budou mít 160 liber (72,5 kg – muší kategorie je do 56,7 kg – pozn.).

Zápasit dlouhodobě s výrazně těžšími protivníky se pak projeví na vašem těle. Můžete dělat X, Y a Z, ale mě zajímá dlouhověkost kariéry. Chci bojovat dalších 5 až 6 let, ať už budu vyhrávat nebo prohrávat. Budu zápasit se soupeři mých rozměrů. Podívejte se na Seana O’Malleyho. Měří 180 cm, to už je zas další rozměr, ale samozřejmě bych do toho šel, pokud by v tom byly peníze.“

Nikdo v tuto chvíli nedokáže přesně určit, kdy by mohlo dojít k zápasu, ale je evidentní, že UFC cílí na superfight Demetrious Johnson vs. TJ Dillashaw. Pokud nakonec ale nedojde k dohodě, obě divize mají jasný plán B.

„TJ teď získal pás a je šampionem tak pět nebo šest měsíců, takže stále má ještě před sebou řadu vyzyvatelů, se kterými se může v divizi utkat. Je tam Dominick Cruz, Jimmie Rivera, odveta s Codym Garbrandtem, takže mají možnosti. Já mám taky možnosti, odvety a tak podobně. Ale TJ chce zápas se mnou, protože z toho bude asi víc peněz pro něj a doufejme, že i pro mě, takže uvidíme, co bude chtít UFC.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here