Lístky na OKTAGON 3 v prodeji. Na co se těšit?

 

Už se to blíží.

Tentokrát se Cirkus Oktagon přesune do hlavního města Prahy, kde to ostatně celé loni v prosinci začalo. Jako místo byl zvolen pražský tenisový areál Štvanice, pyšnící se nejméně 5000 místy se skvělým výhledem. Datum konání je 29. července, což by mohlo pomoci i k příznivému počasí a nezapomenutelné atmosféře pod otevřeným nebem.

Počasí však turnaj jen tak neohrozí. Nachystaná bude velkoplošná střecha sahající až do výše 15 metrů, která pokryje celý prostor včetně všech míst k sezení.

Na co se na Oktagonu 3 těšit? Tak kromě parádní atmosféry pod otevřeným nebem, obstarají hlavní zábavu elitní bojovníci jak z Česka, tak ze Slovenska. K mání jsou také VIP lístky s připraveným programem, oddělenými VIP prostory s komfortním zařízením včetně obrazovek a hlavně profesionálním cateringem od společnosti Zátiší.

V akci se představí například šampión Oktagonu Výzva,  hvězda a naděje slovenského MMA – Gábor Boráros.

Nebude chybět ani bojovník světového formátu Attila Végh, který byl šampiónem polotěžké váhy Bellatoru, což je druhá největší a nejprestižnější organizace světa.

Známá osobnost a legenda české bojové scény – Petr ‚Monster‘ Kníže.

Oktagon 3 bude rovněž místem konání odvety mezi Tomášem Lejskem, ten bude chtít mimo-jiné odčinit svou prohru z Oktagonu 2 a Lukášem Pajtinou, který se na předchozí turnaj nedostal kvůli zdravotním problémům spojených se shazováním váhy. V Oktagonu Výzva skončil jejich zápas vítězstvím Lejska, s čímž hodně lidí, včetně Pajtiny nesouhlasilo. Nastal čas na odvetu.

Divácky atraktivní zápas, jako stvořený pro velký turnaj Jan Malach vs. Miroslav Štrbák. Pro oba půjde zároveň o premiéru v nové organizaci a důležitý zápas jejich kariér.

Oblíbenec publika a matador Ilja Škondrič se znovu ukáže ve dvou rolích, stejně jako na Oktagonu 2 – bojovník a trenér borců z OFA Gymu. Už minule dokázal, že to pro něj není žádný problém a úspěšně stíhá obě role.

To není ani zdaleka vše. Po návratu ze zranění se předvede Jakub Běle. Úspěšní bojovníci z Oktagonu 2 – neporažení Pirát Krištofič a Michal Martínek, kteří si půjdou pro další vítězství a další…

Lístky jsou už v prodeji. Pokud chcete ta nejlepší místa, tak si pospěšte.

Ticketportal

OKTAGON 3 // 29.7. // PRAHA ŠTVANICE

 

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here