Lucie Pudilová po svém vítězství: „Byl to těžký zápas. Vždy mi trvá, než se dostanu do tempa.“

Na včerejší noc budeme všichni ještě dlouho v dobrém vzpomínat.

Na texaském UFC turnaji v Austinu totiž zvítězila jediná česká bojovnice v nejprestižnější organizace Lucie Pudilová. Ta opět předvedla úžasný výkon a potvrdila své obrovské srdce bojovnice.

V tříkolové bitvě porazila v poměru 2:1 na kola nebezpečnou soupeřku Sarah Moras a zlepšuje si svou bilanci v UFC na dvě vítězství a jedinou porážku.

Lucii se hlavně povedlo opět všechny dostat ze sedadel a předvést výkon, který UFC nemůže přehlížet. Američanka Sarah Moras byla navíc na třinácté příčce v žebříčku bantamové váhy a s největší pravděpodobností teď Lucie zabere její místo. Bylo by to vůbec poprvé, co se český bojovník dostane do elitní patnáctky.

Tohle jsou Lucinčiny po-zápasové dojmy z tiskovky.

„Zápas byl těžký a odlišný od těch ostatních. Sarah překvapila údery a kondicí, ale nepřekvapila mě svou dobrou hrou na zemi.“

„V prvním kole jsem ji chtěla uškrtit na zemi, ale pořád mi to nešlo, tak jsem to potom zkoušela už jen v postoji.“

Lucie se v zápase dostala i do nepříjemného armbaru a chvílemi to vypadalo, že bude po všem. Tak horké to prý ale nebylo.

„Ten armbar byl slabý. Zažila jsem horší.“

První kolo bylo pro českou bojovnici dost obtížné, hned ze začátku schytala highkick a otřesená šla na zem, kde ji soupeřka držela bezmála tři minuty.

„Moje začátky jsou vždy trochu pomalejší a trvá mi, než se dostanu do tempa. Za vítězství musím poděkovat svému hlavnímu trenérovi (Ladislav Erdélyi), který mě krůček po krůčku – svými instrukcemi – dovedl až k vítězství.“

„Byl to můj první zápas v USA a atmosféra zde byla vážně úžasná. Chtěla bych moc poděkovat všem fanouškům.“  

My děkujeme za předvedený výkon a těšíme se na příští zápas, třeba proti někomu z TOP 10.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here