Manažer Conora McGregora o incidentu s autobusem

UFC 223 se zapsalo do historie. Největší stopu nezanechal nikdo jiný než Conor McGregor. Bohužel jinou, než by si fanoušci přáli.

Dva dny po otřesném útoku McGregora a jeho kumpánů na autobus bojovníků UFC, vydal Conorův manažer Audeie Attar vyjádření k této politování hodné situaci. The Notorious, který držel současně pás pérové i lehké váhy byl zatčen poté, kdy se svou partou poničili autobus s hvězdami v UFC. Conor si chtěl vyřídit účty s neporaženým ruským zápasníkem Khabibem Nurmagomedovem. Při incidentu utrpěli Michael Chiesa a Ray Borg tržné rány a nemohli nastoupit ke svým zápasům.

Conorova eskapáda zapříčinila zrušení tří zápasů na kartě UFC 223 v Barclays Center a sám McGregor čelí několika obviněním ve státě New York. V sobotu odpoledne Conorův manažer Audie Attar na sociálních sítích zmínil, že celá záležitost je v rukou vyšetřovacích orgánů a očekává brzký návrat Conora do oktagonu.

Tolik drbů a mistifikace ohledně mého klienta, Conora McGregora. Vše je v rukou patřičných orgánů a teď nemohu říct nic dalšího. Conor je skvělý zápasník, loajální kamarád a jedním z nejlepších sportovců na světě. Vyhlíží návrat do oktagonu, jak nejrychleji to půjde.

Conor McGregor tentokrát překročil všechny hranice. Jeho otřesné chování háže špatné světlo nejen na irského zápasníka, ale na celé MMA jako takové. Můžeme jen doufat, že se poučí ze svých chyb a vše napraví přímo v oktagonu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here