MENDES “McGREGORA BYCH PORAZIL POKAŽDÉ Z 10 POKUSŮ”

Chad Mendes se poprvé vyjádřil k průběhu zápasu s Conorem a jeho slova Irovi a jeho fanouškům docela jistě neznějí libě.

Mendes se nechal slyšet, že pakliže by měl k dispozici celý čas na přípravu a ne pouze dva týdny ve kterých musel především shazovat, tak by Conora porazil naprosto vždy.
Je mu líto, že na konci druhého kola zariskoval, ale myslel si, že může Conora dotáhnout a tak se do toho pustil. V té době již cítil, že nemá fyzičku na celých pět kol a nebere Conorovi výborný stand up, ale nebýt krátké přípravy, tak by s ním údajně nikdy neprohrál.

Na svém rozhodnutí vzít zápas v tak krátké době by, ale nic neměnil. Rád se zůčastnil zatím asi největší show a dává Conorovi kredit za to co on a jeho Irští fanoušci kolem zápasu vytvořili.

No není se co divit. Byl to pro vášnivého lovce zatím nejlepší výplatní den a ani prohra mu nijak moc neuškodila v žebříčku. Mendes to má síce momentálně 0-3 z posledních zápasů, které byly všechny titulové, ale i tak mu bude stačit jedno, maximálně dvě vítězství, aby se k další šanci zase dostal…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here