Na konci roku se odehraje ženský superfight v podání dvou Brazilek, Amandy Nunes a Cris Cyborg. v rámci UFC 232. Cyborg je již řadu let dominantní, ale poté, co vlétla na scénu Amanda Nunes a porazila Mieshu Tate na UFC 200, je nezastavitelná. A právě bývalá aktivní bojovnice Miesha Tate si nyní myslí, že Nunes má určitě na to, aby o váhu výš dokázala dominantní Cyborg řádně potrápit.

„Samozřejmě jsem toho názoru, že Cyborg vyhraje, to ona je ta, kterou ostatní nahání, a dokud neuvidím v jejím zápase něco monumentálního, tak ji budu pořád volit jako svého favorita na vítězství proti komukoliv.

Jenomže když už jsme u toho, tak Amanda trefuje jako chlap. Vím to z první ruky, že trefuje strašně tvrdě. Navíc to vypadá, jako kdyby se ani nenadřela, je v tom hodně přirozená. Nevěřím tomu, že by Cyborg tímhle zápasem prošla hladce, jako to dělá s každou další soupeřkou. To jí rozhodně nečeká s Amandou. Možná je menší než ona, ale je majitelkou zatraceně tvrdého úderu, který by mohl Cyborg ublížit. Určitě má sílu na to, aby Cyborg knockoutovala, tomu věřím. Nemyslím si, že se to stane v tomhle utkání, ale pokud Cyborg nepřijde s nějakou dobrou strategií a bude chtít Amandu jenom zastrašovat, tak možná dostane nařezáno.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here