Milan Ďatelinka vs. Tomáš Lejsek – Preview OKTAGON 2

!! Milan Ďatelinka  vs. Tomáš Lejsek !!

 
Ve fanoušky zvoleném zápase se proti sobě postaví Tomáš Lejsek a Milan Ďatelinka . Tyto bojovníky můžete znát z reality Show Oktagon Výzva, kde působili. Navzájem se tak dobře znají a dokonce spolu spali na jednom pokoji. Oba ale říkají, že mají v hlavě jenom zápas a jakmile se za nimi zavřou dvířka od klece, budou to jen soupeři.
 
Tomáš Lejsek byl v Oktagonu Výzvě první Čech, který zlomil prokletí proher a porazil Lukáše Pajtinu ve vyrovnaném zápase na body. V dalším kole se potkal s budoucím šampiónem celé Výzvy Gáborem Borarosem, se kterým prohrál v prvním kole na uškrcení. Na závěrečném turnaji Oktagonu dostal za soupeře tuzemskou legendu tohoto sportu Jaroslava “Číňana“ Poborského, se kterým svedl napínavou tříkolovou bitvu, končící remízou. Nebýt však strhnutí trestného bodu, zápas by vyhrál. Lejsek si myslí, že Ďatelinku porazí, ten podle něj prý nebere zápasení vážně. Podle něj bude mít také více natrénováno, lepší kondici, větší sílu než Ďatelinka.
 
To by ale nebyl Milan Ďatelinka, kdyby ho soupeř před zápasem podceňoval. Milan si v Oktagonu vydobyl přezdívku Mr. Comeback. Má totiž speciální schopnost a vnitřní sílu, která ho dokáže do zápasu vrátit, i když už to vypadá, že prohraje. Dokázal to hned v prvním zápase Oktagonu Výzvy, kdy si ho český tým vybral jako outsidera a soupeře pro Jakuba Běleho. Ďatelinka však překvapil a bojovným výkonem si nakonec odnesl uškrcení Běleho v druhém kole. Něco podobného se mu povedlo i na finále Oktagonu. S Radkem Sopovem prožíval od začátku zápasu těžké chvíle, po nespočtu inkasovaných ran ale jakoby povstal a přesnými kombinacemi Sopova ukončil.
 
Povede se tedy Ďatelinkovi opět všechny překvapit a předvést obdobný návrat nebo vyhraje favorizovaný Lejsek?
 

OKTAGON 2 // 7.4. Hant Arena Bratislava

Lístky na: Ticketportal

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here