MMA zemětřesení PrimeTime! Nové projekty, Vémola v OKTAGONu a ‚Zápas století‘ s Véghem

OKTAGON PrimeTime unikátní tisková konference, která otřásla československým MMA

Prostory extravagantního klubu Royal Theater byly dějištěm nového konceptu tiskových konferencí organizace OKTAGON. Na pořadu dne bylo hned několik bodů:

PROJEKT Y

Představení a ukázka prvního dílu nové MMA reality show PROJEKT Y. Po castingových kolech dostávají šanci naprosto změnit svůj život Češky Ivana Hašková, Kateřina Klinderová a slovenské zástupkyně Eva Borodáčová a Petra Batthyany. Čtveřici ambiciózních krásek čekají nejdrsnější měsíce života plné dřiny a odříkání

PROJEKT X 2

Druhou sérii odstartuje populární PROJEKT X, kde ve svém snažení a sportovním postupu bude pokračovat, kdysi ještě 150 kilový, podnikatel Peter Benko ze Slovenska. Jeho soupeřem pro druhou sérii nebude nikdo jiný, než populární český herec Jakub Štáfek, který v prosinci absolvoval vítězný debut v boxu. Pěkně mu to sedlo také na tiskovce, kde svého budoucího soupeře sice kvůli dovolené nenašel, ale se svými vtípky si vystačil i sám a pobavil celé publikum.

Nové tváře OKTAGONu:

Evropský šampion Jan JayJay Gottvald (8-2) z brněnského Jetsaam gym se fanouškům představí už v Ostravě na akci OKTAGON 11, kde ho čeká ostřílený Brazilec Rodrigo Carlos (21-13).

Vody lehkých vah hodlá rozvířit motivovaný Jaroslav Jartim (10-8) se zkušenostmi z prestižní ONE FC. V Ostravě na OKTAGON 11 dostává obrovskou příležitost v podobě zápasu s šampionem třetí série show OKTAGON Výzva Karolem Ryšavým.

 Tomáš Kvapil (5-1), jeden z nejtalentovanějších a nejnadějnějších bojovníků české MMA líhně bude nyní směřovat na ty největší úspěchy v organizaci OKTAGON.

Ringový čtverec a provazy vymění za osmiúhelník a klec! Rok 2019 přinese mimo jiné také velkolepou bitvu slovenských šampionů thajského boxu a kickboxu. Vladimír Moravčík a Igor Daniš, ověnčeni světovými tituly a úspěchy se budou připravovat na vzájemný zápas a premiéru v MMA.

To nejlepší nakonec. Zápas a přestup století.

Konec spekulacím. Veterán UFC a nejpopulárnější tuzemský bojovník, Karlos Terminátor Vémola, se oficiálně stává nejnovější posilou organizace OKTAGON MMA. Debut v černožlutých barvách ho čeká už 16. v Ostravě na OKTAGON 11. Fanoušky zajímalo ale jediné. Dojde tedy konečně na vysněný zápas Végh vs. Vémola? Ano! A už v roce 2019 a dokonce to vypadá, že ne jednou.

Ve slovních přestřelkách bezkonkurenční Vémoly opět kraloval, ale fanoušky si svou bezprostředností a vtipem získal hlavně Végh. Staredown napověděl jediné, máme se na co těšit!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here