Poté, co na sobotní UFC 225 předvedla Holly Holm velmi dobrý výkon a porazila debutantku Megan Anderson, se začalo okamžitě hovořit o tom, co bude dál, neboť jak již bylo řečeno, pérová divize je extrémně malá.

Amanda Nunes má ovšem jasno – ráda by se střetla s Holly Holm a dokonce ji k tomu na Twitteru vybídla. Holm je bývalou šampionkou divize, které nyní vládne Nunes. Po vítězství nad Raquel Pennington ji toho moc nezbývá a většinu tohoto roku se hovořilo o superfightu s Cris Cyborg. Jak to však vidí dominantní vládkyně pérové divize teď?

„Obě holky porazily Rondu Rousey a já chci teď zjistit, kdo v jejich vzájemném zápase vyhraje. budu bojovat s vítězkou utkání Amanda Nunes vs. Holly Holm v opravdovém superfightu.“

Holm v pozápasovém rozhovoru naznačila, že může nastupovat v obou vahách, ačkoliv je pro ní přirozenější bantamová. Prakticky si tak řekla o titulový zápas a Nunes dlouho nelenila. Je to utkání, které se ještě nikdy neuskutečnilo a vzhledem k tomu, co již obě dokázaly, by duel Nunes vs. Holm patřil k velmi očekávaným.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here