O titul ve střední váze se v únoru porvou Kříž s Kuželou

Organizaci GCF čeká hned začátkem roku 2015 souboj o titul v jedné z nejsledovanějších váhových kategorií – ve střední váze. Do pražského Sasazu se tedy na 25. února chystá další, v pořadí již třetí titulová lahůdka. Aktuální šampión střední váhy Karlos Vémola se kvůli operaci kolene a následné rekonvalescenci nějakou dobu do oktagonu ještě nepodívá, proto byl zápas o prozatímního šampióna nabídnut dalším dvěma borcům.

O titul se spolu poperou Tomáš „Thor“ Kužela a Rudolf Kříž. Oba patří ke stálicím české MMA scény a souboj o titul bude jistě dosavadní vrchol jejich kariéry. Kužela platí s jednačtyřiceti (!) zápasy na kontě za zkušenějšího borce, nicméně ani Kříž se třinácti zápasy, které vybojoval i v zahraničí, není žádným nováčkem. Pro znojemského Kříže bude souboj o titul GCF první titulový zápas, kdežto Kužela se o titul již utkal s Karlosem Vémolou v prosinci roku 2013 a prohrál.

GCF tak oznámila další, v pořadí již třetí titulový zápas, který v Sasazu v únoru proběhne. O titul v pérové váze (do 66 kg) se utkají Matheus Kuznik a Jaroslav Pokorný, v polotěžké (do 93 kg) se představí i Jiří Procházka, kterému se soupeř do titulového zápasu ještě hledá.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here