OFICIÁLNĚ – Floyd Mayweather vs. Conor McGregor – 26. srpna v Las Vegas

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor je domluveno na datum 26. srpna v Las Vegas.

Oba aktéři, jak Floyd Mayweather tak Conor McGregor to potvrdili na svých sociálních sítích.

Už bylo docela i načase. Všechny ty spekulace a různé ‚fake‘ oznámení dat konání to spíše znechucovaly, než ‚promovaly‘.

 

THE FIGHT IS ON.

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Zápas proběhne pod záštitou Nevadské atletické komise a bude se jednat o boxerský zápas s pravidly boxu. Pokud uspěje Mayweather, bude tak prvním boxerem, který dosáhne magického rekordu 50-0.

Mayweather je v zápase jakožto boxer pochopitelně favoritem. Sám byl vlastně prvním, kdo se o tomto zápase zmínil. Po svém ‚odchodu do důchodu‘ v roce 2015 řekl, že se vrátí jedině na zápas s Conorem McGregorem, což nejspíš myslel jako vtip a nenapadlo ho, že se to nakonec uskuteční.

Conor McGregor je momentálně šampiónem lehké váhy UFC a rád by v této organizace stihl dokonce roku ještě minimálně jeden zápas a (snad) první obhajobu svého titulu.

Conor o zápase začal hodně mluvit po historickém momentu, kdy se na UFC 205 stal šampiónem 2 váhových kategorií.

“Je to zápas, který bychom měli uskutečnit. Je to zápas, který chtějí vidět lidé. Já ho chci. Věřím si na to.“

“Mám velký dosah paží. Jsem mladý. Můj styl je nepředvídatelný. Nemůžete mě srovnávat s nikým jiným na světě. Jeden muž kdysi řekl ‚Proč dobývat jen jeden svět, když můžeš dobýt dva?‘ Tak já jdu na to.“

“Nikdo v boxerském světě si nedokáže představit, co se blíží. Věřte mi. Když vkročím do ringu, svým výkonem šokuju celý svět. To si pište.“

Zápas bude všude po světě dostupný skrze Pay-per-view. Zdali nějaká televize v České Republice získá práva, pokud vůbec budou na prodej, se neví.

Přesné částky, na které si oba přijdou, zatím ještě zveřejněny nejsou.

50-0, 49-1?

(mmafighting.com)

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here