OKTAGON 6: Jozef Wittner vs. Kamil Cibiński anebo Košice vs. Bratislava

Košické mládí versus bratislavská zkušenost

Jozef Wittner (9-1) vs. Kamil Cibiński (7-6)

Do košické Steel arény přinášíme střet dvou generací a fanouškovských táborů. Domácí borec Jozef Wittner jako zástupce nové vlny bojovníků a celé košické metropole proti Cibinskému, který reprezentuje první generaci slovenských bojovníků a Bratislavu jako takovou.

Mladá puška a talentovaný Jozef Wittner se pyšní téměř dokonalým rekordem 9-1. Absolvent vysokoškolského studia tělovýchovy vyznává inteligentní styl boje a nejraději své zápasy ukončuje pomocí submise. Těch v profi kariéře nastřádal už sedm a před domácím publikem bude určitě chtít přidat další.

Veterán Cibiński, který rovněž figuruje jako trenér Piráta Krištofiče, svůj poslední zápas absolvoval minulý rok, kdy v druhém kole poslal k zemi nebezpečného Dudríka a vylepšil svou bilanci na pět vítězství z posledních 7 zápasů. Ve svých duelech se s tím příliš nemaže, jde pořád kupředu, a když vítězí, tak jedině před limitem.

Pyramida welterových vah je pro oba obrovskou příležitostí. Wittner zde může pořádně nakopnout kariéru, ukázat svůj nesporný talent a udělat si jméno. Cibiński na druhou stranu nemá co ztratit a bude chtít dokázat, že i veteráni můžou vycházejícím hvězdám pořádně zatopit.

OKTAGON 6 // 26. 5. // KOŠICE Steel Arena
Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here