Na východ Slovenska míří nálož MMA akce v podobě jedenácti zápasů elitních bojovníků nebo vycházejících hvězd domácí scény. A jestli je pro tuto událost ideální místo, tak právě moderní košická Steel Aréna.

Na šestém turnaji organizace OKTAGON MMA se uskuteční hned několik důležitých soubojů, které rozhodnou třeba o titulových bitvách. Nelze proto jen tak lehce určit opravdový hlavní tahák večera.

Samozřejmě, velkou pozornost vzbuzuje odveta a zároveň i hlavní zápas mezi šampiónem druhé série show OKTAGON Výzva, Pirátem Krištofičem (9-1) a Andrésem Raškou (7-5). Od jejich prvního vzájemného zápasu se leccos změnilo a hlavně Raška má co oplácet. Kromě škraloupů z minulosti bude v sázce i místo v titulovém zápase střední váhy proti Miloši Petráškovi.

V Košicích nemůže chybět ani Gábor Borároš (14-4), kterého čeká další velká zkouška. Opět se nezalekl nebezpečné výzvy a přijal zápas se švédským Fernando Gonzalezem. Ten to ve svých šestadvaceti letech má 8-2 a připravuje se po boku elitních bojovníků z UFC jako Alexander Gustafsson nebo Latifi v Allstars gymu.

Chybět nebude ani vypečená bitva dvou metropolí a táborů. Své síly totiž poměří domácí hvězda a neděje slovenského MMA, Jozef Wittner (9-1) s bratislavským veteránem Kamilem Cibinskim (7-6).

Rovnou do druhého zápasu pod Oktagonem a po famózním výkonu v Ostravě jde David Kozma (19-10). Ještě před pyramidou welterových vah, ve které je sám považován za jednoho z favoritů, přijal zápas s ukrajinským specialistou na submise, Alexejem Valivakhinem (13-9). Ten v posledních dvou letech nabral skvělou formu a vyhrál 9 zápasů z 12.

Své místo na hlavní kartě má i souboj vždy atraktivních těžkých vah, v rámci pyramidy. Vítěz poputuje přímo do finále s neporaženým Michalem Martínkem (6-0) na OKTAGON 7. O životní příležitost se popere Daniel Dittrich (a Tomáš Vašíček (6-4).

Celou hlavní kartu pak nakopne odveta dvou rivalů. Michal Kotalík hodlá podle vlastních slov ukončit kariéru Michala Těššíka a to tak, že doslova. Tihle dva se v lásce příliš nemají a není lepší místo na rozřešení sporů než právě klec Oktagonu.

Pozadu rozhodně nezůstává ani karta s předzápasy, která sčítá pět duelů a představí se v nich známá jména jako hvězdný šampion Miroslav Štrbák, účastník Oktagon Výzvy Lukáš Pajtina, talentovaný Ronald Paradeiser a další.

OKTAGON 6 // 26. 5 // KOŠICE STEEL ARENA

Lístky: TICKETPORTAL

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here