OKTAGON 9: Slovenská „Bestie“ bude čelit českému rekordmanovi

Gábor Boráros (15-5-1) vs. Jaroslav „Číňan“ Poborský (52-47-1)

Gábor Boráros se vrací zpět do akce! V největší slovenské aréně bude čelit českému rekordmanovi, jehož výzvu na zápas s respektem přijal.

První série show OKTAGON Výzva rozpoutala velký „boom“ a vzestup sportu MMA v Česku a na Slovensku. Populární vlny se nejlépe chytl samotný šampión první série, Gábor Boráros, který nyní patří k nejdiskutovanějším bojovníkům domácí scény.

Naposledy se fanouškům ukázal na turnaji OKTAGON 6 v Košicích, kde na rozjetého soupeře Fernanda Gonzalese sice nestačil, ale i tak fanouškům ukázal své „srdce bojovníka“ a vysloužil si jejich uznání.

Ze svých patnácti jeho vítězství ukončil deset soupeřů na KO, čtyři na submisi a pouze jednou na body. Zkrátka když vítězí, tak to lítá.

Takhle zkušenému soupeři Gábor ještě nečelil. Jaroslav Poborský, známý pod přezdívkou Číňan, nedávno dosáhl velkého milníku kariéry, když pokořil metu 100 profesionálních zápasů a je tím nejzkušenějším českým bojovníkem vůbec. Nyní cítí šanci se skrze pyramidu dostat zase na trůn a k titulu. Extra motivací pro něj může být potencionální dovršení trilogie s Davidem Kozmou, s kterým to má 1:1 na zápasy.

Číňana si můžete pamatovat třeba z turnaje OKTAGON 2, kde mu na ukončení favorizovaného Fera Fodora stačilo necelých 30 vteřin.

Pomstí Gábor svého parťáka spolu s burácející arénou za zády nebo legendární Číňan vyvrátí všechny pochybnosti a dokáže, že to má pořád v sobě?

Turnaj OKTAGON 9 se uskuteční 15. 9. v Bratislavě. Lístky na TICKETPORTAL.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here