OKTAGON MMA uzavřel partnerství s třetí největší organizací světa WSOF

Partnerství OKTAGON MMA s 3. největší světovou MMA organizací WSOF ( World Series Of Fighting).

Krátce před turnajem OKTAGON 2 jsme uzavřeli partnerskou smlouvu s organizací WSOF. Jedná se o opravdu velký krok. Organizace WSOF je po UFC a Bellatoru 3. největší organizací na světě. Jsme celkem 23. organizací, která se k WSOF připojila. WSOF sahá až do 19 zemí a 6 kontinentů.

Celé toto partnerství a úspěch organizace OKTAGON MMA započala televizní Reality Show OKTAGON Výzva, jež si jak v České Republice, tak na Slovensku získala tisíce fanoušků a dostala celé MMA do podvědomí široké veřejnosti.

Vyjádření zakladatelů OKTAGONU MMA Pavola Nerudy a Ondřeje Novotného:

“ Věděli jsme, že OKTAGON Výzva bude stát hodně úsilí a snahy. V tento projekt jsme však věřili již od samého začátku. Strávili jsme 2 a půl roku plánováním, natáčením a dáváním dohromady toho nejlepšího týmu. Show přinesla příběhy našich bojovníků veřejnosti. Ukazováním bojovníků jako prostých lidí, jsme zaujali masy lidí. To byla také hlavní myšlenka celého našeho projektu. Následně se organizace OKTAGON MMA stala v Česku i na Slovensku jednou z nejpopulárnějších organizací. Nyní, díky našemu týdeníku OKTAGON Magazín stále rosteme. Uvědomujeme si, že vstup do organizace jako je WSOF nás dá na mapu světa MMA.“
“Jsme na tuhle spolupráce velmi natěšeni. Věříme, že tím ještě více zpopulárníme MMA u nás a dáme příležitost místním bojovníkům poměřit se se soupeři z celého světa. Náš tým je připravený na Světový Šampionát MMA a doufáme, že jsou i oni připraveni na nás.“

 

Už na naší příští akci OKTAGONU 3 v Praze 29. 7. se představí bojovníci z cizích zemí, odhodláni reprezentovat jejich vlast a organizaci.

Prezident WSOF-GC (WSOF- Global Championship) Shawn Wright o OKTAGONU MMA:

“Musíte obdivovat záměr OKTAGONU. Vložili do toho spoustu úsilí a to se jim rychle vyplatilo. Libí se mi, jak veřejnosti představují své bojovníky, ne jen zápasy jako takové. Úspěch si vysloužili díky jejich porozumění celému sportu.“

Více prezident WSOF-GC Jason Lilly:

“Východní Evropa patří mezi nedoceňované oblasti MMA. Mají spoustu skvělých talentů, kteří musí být viděni za hranicemi. Je vzrušující přivést tyto borce na naše velké akce. Těšíme se na hledání dalších velkých hvězd z tohoto regionu. Víme, že nás nezklamou.“

 

Co to tedy vlastně znamená pro naše fanoušky a bojovníky?

– Jednou ročně turnaj v Česku nebo na Slovensku, na kterém se představí ostatní bojovníci z organizací WSOF proti bojovníkům organizace OKTAGON MMA.

– Bojovníci OKTAGONU MMA budou posílání do zahraničních zemí, kde se budou moct zúčastnit různých velkých turnajů a dostat se tak do světového podvědomí.

– Proslavení českého a slovenského MMA na mapě světa díky online přenosům WSOF do více než 50 zemí, od USA, přes Afriku až do Austrálie.

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here