Shrnutí 4. epizody OKTAGON VÝZVA II. – Zdraví na prvním místě, ohňostroj počká?

Včerejší epizoda přinesla nečekané vyvrcholení a opět dokázala, že MMA je nevyzpytatelný sport a stát se může cokoliv. Z velmi očekávaného zápasu byla v mžiku jen vzpomínka a nenaplněná touha vidět vyhrocený zápas.

Co tomu vlastně předcházelo?

Už předem byla známá zápasová dvojice. Zbyli na sebe Pirát Krištofič a Ondřej Raška.

Začátek epizody si ukrojila opět výzva, mimo MMA a takzvanou komfortní zónu. Dva bojovníci z každého týmu si zahráli na hasiče. Z toho českého Ondřej Raška a Pavel Simandl. Slovensko reprezentovali Pirát Krištofič s Radovanem Uškrtem. Zajímavé bylo, že se fyzicky náročné soutěže ve vystoupání schodů legendárního bratislavského UFO do výšky 250 zúčastnili právě ti, které čekal zápas.

Výzvu vyhrál tým Česka a to s velkým rozdílem minuty a půl rychlejšího výstupu. Jako odměnu je čekal oběd ve STEAKHOUSE, pod taktovkou profi kuchaře a jeho vtipného doprovodu.

Při udávání taktiky pro zápas měli oba trenérské týmy jasno: „Nic na tebe nemá. Nemůže tě porazit.“ Neporažený rekord (7-0) Piráta Krištofiče je podle českého týmu umělý a vybudovaný na slabých soupeřích. Není pro ně tedy hrozbou ani žádným kvalitu určujícím faktorem.

Při staredownu na vážení to Raška dokazuje i novým “tetováním“ na rukou. Jedna ukazuje 7 a druhá 1. Takhle prý totiž bude vypadat Pirátův rekord po jejich zápase.

Po tréninkových jednotkách a vážení měl přijít na řadu zápas. Atmosféra a rivalita byla vyhrocená. Čekal se ohňostroj.

Bohužel jsme se ale zápasu nedočkali. Důvodem byl zdravotní stav Krištofiče. Pravděpodobně špatné jídlo z pofidérní vietnamské restaurace a psychická nepohoda vyústily v nepříjemné střevní potíže a celkový kolaps.

Zdraví na prvním místě, zápas nepřipadal v úvahu. Napříč velké rivalitě to přišel právě sám Pirát oznámit Raškovi, který to s pár připomínkami přijal.

Velká škoda, ale jak řekl na konci epizody Karlos Vemola „Třeba se toho zápasu ještě dočkáme.“

Nezapomeňte se zapojit do soutěže Královský Charakter a hlasujte!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here