SONNEN VS ORTIZ V BELLATORU – OPRAVDU JE ROK 2016?

CHAEL SONNEN je pro ty z Vás, kteří jej neznají momentálně největší hvězda Bellatoru. Ano je to tak. Sice koupili Roryho McDonalda, Hendersona. Mají Konga a další své skvělé bijce, ale Sonnen…

To je prostě jiné kafe. Tenhle chlapík šel třikrát o titul UFC. Jako první málem porazil Andersona Silvu v neuvěřitelném zápase a byl pár vteřin od toho (díky urvanému palci) porazit Jona Jonese.
A i když žádný titulák nevyšel, tak je to pořád zakladatel skvělého „trashtalku“ v UFC. A dodnes je jeden z nejlepších. A i proto neměl o práci po vyhození od UFC za doping žádnou nouzi.
Pracuje pro ESPN, má vlastní Podcast, který je velmi sledovaný a cokoliv udělá nebo řekne je sledováno dvakrát tolik než cokoliv co udělá nebo řekne celý BELLATOR dohromady.

Se Sonnenem přichází opravdu zábava a kontrakt na více let a více zápasů dává tušit, že protřelý Scot Cooker prostě ví co dělá. Sonnen bude zápasit v polotíze, která je navíc dlouho tou nej váhou Bellatoru, takže se dá čekat, že jeho turnaje budou PPV a jejich sledovanost překoná kde jaké UFC. Chcete se vsadit?

Už jen o, že hned vyzval Ortize, který na něj tedy asi nemá šanci dává tušit, že Chael neztratil nic ze svého břitkého jazyka a umění prodat sebe i svého chlebodárce!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here