Tyron Woodley vs. Nate Diaz jako jedna z možností hlavního zápasu UFC 219

Do UFC 219 zbývá už jen 6 týdnů a každoročně jeden z největších turnajů roku dosud nemá hlavní lákadlo.

Původně to měl být turnaj Conora McGregora, což s největší pravděpodobností nakonec nebude.

Bude se to zdát asi šílené, ale úlomky z posledních dnů napovídají, že by se proti sobě mohli utkat právě Nate DiazTyron Woodley o titul welterové divize.

Kondiční a silový trenér Natea Diaze na sociální síti zveřejnil fakt, že 6. muž v žebříčku lehké váhy začal svůj tréninkový kemp a dodal, že se jedná rovnou o “champ camp“ a tudíž zápas o titul.

Ve stejném čase pro web FloCombat Tyron Woodley zase řekl tohle:

„Nebuďte překvapeni, když mě v nejbližších dnech uvidíte oznamovat zápas. Je to o risku a zisku. Je to sport, ve kterém se chcete stát legendou. Jsou tady chlapi, kteří na poslední chvíli vzali zápas, a naprosto jim to změnilo život. Nemyslím si, že by to tak nemohlo být i u mě.“

„Na druhou stranu, nikdo z bojovníků mé divize mi tento legendární status dát nemůže.“

Tímto celou věc ještě více přiblížil a ujasnil.

Jestli je pak ve světě MMA někdo, kdo má ty nejdůvěryhodnější a nejrychlejší informace, tak je to několikanásobný držitel ocenění MMA žurnalista roku ARIEL HELWANI. Ten dnes ráno na svém Twitteru ohledně dotazu na zápas Woodley vs. Diaz napsal:

„Tohle bylo to ESO v rukávu, o kterém jsem ve včerejší show mluvil. Zatím ještě není nic podepsáno. UFC je teď hodně kreativní. Jsou i další možnosti. Turnaj je 6 týdnů daleko a ještě není hlavní tahák.“

Z pohledu žebříčku welterové váhy to sice nedává žádný smysl, ale proč by ne. Poslední turnaj roku potřebuje nějaké zpestření a vzhledem k faktu, že v té době nebude nikdo z TOP welterových vyzyvatelů připravený na zápas o titul, tak se tohle nabízí jako zajímavé a hlavně atraktivní řešení.

Ještě, když se v nejšílenějších představách může stát, že vyhraje Nate Diaz, stane se tím šampiónem welterové divize a zápas Conor McGregor vs. Nate Diaz 3 by tak mohl být o titul Conora ve třetí váhové kategorii UFC.

Šílené.

Nechme se překvapit. Situaci budeme sledovat a o průběhu vás informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here