Po zrušení očekávaného titulového zápasu Max Hollowax vs. Frankie Edgar se placená akce UFC 222 ocitla v ohrožení. Společnost hledala narychlo náhradu, popř. náhrady, aby za necelý měsíc nemusela řešit malý zájem ze strany diváků.

Nyní už je všechno v pořádku, protože do pozice hlavního zápasu se dostává Cris Cyborg, která vstoupí do klece při obhajobě titulu proti nové tváři divize – Yaně Kunitské – bývalé šampionce Invicty.

Situace nebyla vůbec jednoduchá, jelikož pokud by nedošlo k získání adekvátní náhrady, UFC dokonce uvažovala buď o zrušení celé akce nebo její přesunutí na Fox Sports 1. Nakonec to ale není potřeba, protože Cyborg je dostatečným lákadlem, jak ostatně prokázala neoficiální čísla z UFC 219, což bylo třetí nejúspěšnější pay-per-view loňského roku.

Zápas Cyborg vs. Kunitskaya bude podpořen soubojem mezi Frankiem Edgarem a Brianem Ortegou, který nabídne velmi zajímavou podívanou. Edgar měl být původním hlavním tahákem a má na svém kontě 2 dobré výhry v řadě. U Ortegy se zase předpokládalo, že vyzve vítěze duelu Holloway vs. Edgar, takže duel s Frankiem dává určitě smysl.

Ačkoliv to není potvrzené, zdá se, že se Max Holloway bude moci po uzdravení těšit na vítěze tohoto zápasu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here