UFC Fight Night Rivera vs. Moraes: Překvapí nenápadný turnaj?

UFC Fight Night Utica: Rivera vs. Moraes

Po trochu netradiční nedělní kartě z Liverpoolu tady pro změnu máme kartu páteční. UFC se poprvé podívá do města Utica v New Yorku.

Bohužel kvůli šílenství okolo UFC z Liverpoolu, důchodu Michaele Bispinga a blížícímu se UFC 225 (příští víkend) si turnaj z Uticy marně snažil najít dostatečnou pozornost. Každopádně se je na co těšit.

Hlavní zápas budou mít na starosti elitní vyzyvatelé bantamové váhy Jimmie Rivera a Marlon Moraes. V sázce bude opravdu hodně, protože právě vítěz tohoto duelu by mohl být příštím titulovým vyzyvatelem. Jen těžce se u těchto dvou určuje favorit. Pravděpodobně více lidí bude na straně Rivery, který jede na vlně 20 (ano, 20) vítězství v řadě a malými krůčky se přibližuje titulu. Moraes je zase jedním z bojovníků bantamové váhy, který dokáže soupeře ukončit KO před limitem. Důkazem budiž jeho poslední zápas s Aljamainem Sterlingem, kde předvedl doslova ukázkové koleno.

Neméně atraktivní bude co-main event bitva dvou nadějných bojovníků lehké váhy. Oba jsou tak trochu „pod radarem“ a nedostává se jim potřebná pozornost, která by alespoň z poloviny odpovídala jejich kvalitám. Gilespie (11-0) je dokonce neporažen a se šňůrou čtyř vítězství stojí před branami TOP 15. K vzestupu by skvělému wrestlerovi bezesporu pomohlo vítězství nad Pichelem (11-1), který je rovněž na vlně čtyř výher v řadě, ale prohrát rozhodně nehodlá.

Určitě to není karta, kvůli které byste si museli bezpodmínečně nařizovat budíka, avšak právě tyto turnaje s menší „star power“ přinášejí tu nejlepší podívanou a ukončení.

Jeden z mála turnajů, kde všichni bojovníci do jednoho splnili své povinnosti s vážením.

Hlavní karta (živě Nova Sport 2 od 04:00)

Jimmie Rivera vs. Marlon Moraes
Gregor Gillespie vs. Vinc Pichel
Walt Harris vs. Daniel Spitz
Jake Ellenberger vs. Ben Saunders
Julio Arce vs. Daniel Teymur
Sam Alvey vs. Gian Villante

Prelims
Sijara Eubanks vs. Lauren Murphy
Nik Lentz vs. David Teymur
Belal Muhammad vs. Chance Rencountre
Desmond Green vs. Gleison Tibau
Jessica Aguilar vs. Jodie Esquibel
Johnny Eduardo vs. Nathaniel Wood
Jarred Brooks vs. Jose Torres

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here