UFC v Praze: První informace o lístcích

Od prvních uniklých informací o konání UFC akce v Praze už uběhl týden a stále se čeká na oficiální oznámení samotnou organizací. To už by však mělo být jen otázkou formality.

Domácí fanoušky zajímají hlavně dvě věci. Kdy a kde půjdou do prodeje lístky a na koho z domácích bojovníků se můžeme těšit.

Díky důvěryhodnému zdroji už můžeme na alespoň důležitou část otázek odpovědět. Lístky na UFC akci konanou 23. 2. 2019 v pražské O2 aréně půjdou do prodeje 6. nebo 7. prosince a to prostřednictvím serveru Ticketportal.cz.

Na koho z domácí posádky se s největší pravděpodobností mohou fanoušci těšit?

Skoro s jistotou už můžeme říct, že se v Praze představí Lucie Pudilová, která si to za skvělou reprezentaci české vlajky rozhodně zaslouží. Pod záštitou nejprestižnější světové organizace má za sebou 4 zápasy se skóre 2-2 a pokaždé to byla pořádná přestřelka. Naposledy si se soupeřkou dokonce odnesly bonus v podobě $50,000.

Podle zdrojů UFC oslovilo také nejpopulárnějšího českého bojovníka Karlose Vémolu, který pro ně byl prý jednou z priorit. Vémola má za sebou čerstvý skalp z Bratislavy, kde na body porazil vysoce postaveného Moise Rimbona. Celkově pak z posledních patnácti zápasů (od propuštění z UFC) dokázal čtrnáct zakončit se zdviženou rukou jako vítěz.

No a kdo ze škály světových hvězd se české Lvici a Terminátorovi postaví? Na to, ale i další informace si ještě nějakou tu dobu musíme počkat.

2 KOMENTÁŘE

    • Není. Podle mě už se na kartu nikdo z Česka ani Slovenska nedostane. Po lístcích se jen zaprášilo a není potřeba podepisovat žádné místní taháky. UFC by zajímal Denisa, který má pro ně styl jako dělaný, ten ale zůstane zatím věrný RIZINu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here