Některé věci ve světě MMA jsou bizarní, ale získávají velké množství pozornosti, obzvláště když jde o jména Floyd Mayweather a Conor McGregor. Tentokrát se zpráva netýká jejich rivality, protože každý se teď věnuje něčemu jinému.

Že je občas „snadné“ se náhodně dostat k Floydovi, by mohl potvrdit i Mach Muradov, který se s ním potkal na VIP Party v Praze a nakonec z toho byl podpis smlouvy s TMT. O něčem podobném teď mluví Tyron Woodley, který sice nechce do Mayweatherova týmu, ale potkali se spolu na party během All-Star víkendu NBA a začali spolu mluvit o MMA.

„Začali jsme kecat o tréninku MMA a rozhodli jsme se, že se spojíme, potkáme se ve Vegas a připravíme ho na MMA,“ prozradil v rozhovoru pro Hollywood Beatdown.

Woodley pochopitelně hovořil o možnosti ho trénovat pro debut v MMA, pokud se Floyd Mayweather rozhodne, že klec nakonec zkusí.

„Floyd Mayweather je jeden z nejlepších strikerů všech dob. Kolik chlapů v UFC, kteří neumí wrestling a grappling o sobě tvrdí, že jsou postojáři, ale kdyby měli stát proti jednomu z nejlepších v historii, vypařili by se.“

Podle Woodleyho by připravit Floyda na obranu proti takedownům a kopům netrvalo déle než 2 a půl měsíce, samozřejmě pokud by za soupeře nedostal excelentního wrestlera nebo bojovníka jiu-jitsu. Pokud do toho Floyd praští, stále se hovoří o odvetě s Conorem McGregorem jako o možnosti. Conor má teď ale jiné starosti, konkrétně si vjíždí do vlasů s rapperem 50 Centem. Když pogratuloval Jay-Z k milníku, že se stal nejlépe placeným rapperem, chtěl po lidech, aby v tomto příspěvku označili 50 Centa, protože si ho prý zablokoval. 50 Cent neváhal zareagovat na Instagramu, kde ale svoje rasisticky motivované video později vymazal. Jeho kopie je nyní uploadnuta na YouTube. Zde je část jeho znění:

„Conor McGregor je talentovaný bojovník a tak dál. Na bělocha je talentovanej, ale víš co, my negři máme nejlepší geny, když na to přijde. Aby se běloch stal šampionem, musí předvést ‚Rockyho‘. Musí udělat takovouhle s**čku, protože to sami neumí. Je v tom moc práce.“

50 Cent se pustil i do osobního života McGregora, když prohlásil, že Conor podvádí svoji přítelkyni s někým jiným. Dojde na vyřízení účtů někde na ulici, na koncertě či v kleci? V kleci snad doufejme, že nikoliv, ale tohle nemá daleko od toho, aby se potkali někde tváří v tvář a vyříkali si to jinak než slovně. Minimálně jedno doporučení McGregor pro 50 Centa má už teď:

„Potřebuješ podprsenku.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here