50 milionů za další Khabibův zápas? Dana White se tomu zasmál

Sep 20, 2018; New York, NY, USA; Khabib Nurmagomedov and Conor McGregor face off during a press conference for UFC 229 at Radio City Music Hall. Mandatory Credit: Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Khabib Nurmagomedov dokázal porazit největší hvězdu UFC. Nelze se tedy divit, že chce získat status nejobletovanějšího bojovníka. Svým chováním po zápase si však zavřel spoustu dveří a vrhl na MMA špatné světlo. Khabibovi a jeho týmu je to ovšem úplně jedno a dokonce chce smlouvu na desítky milionů dolarů pro příští zápas. S tím ovšem nesouhlasí prezident UFC Dana White, který se výrokům Khabibova týmu upřímně zasmál.

Manažer neporaženého šampiona Ali Abdelaziz prohlásil, že budou požadovat výplatu v hodnotě téměř 50 milionů dolarů, za další případný souboj. Dana White má na finanční odměny rozdílný názor.

„Moc dobře vědí, co je pro ně reálné. Znají odpověď na tu otázku. Je zábavné, co říkají.“

Proč právě 50 milionů dolarů? Právě tuto částku zmínil Conor McGregor, jako svoji výplatu za titulový zápas. Abdelaziz argumentuje tím, že když Khabib Conora jednoznačně porazil, zaslouží si stejnou výplatu.

„Conor řekl, že vydělal 50 milionů dolarů. Myslím si, že Khabib ho jako globální superstar překoná.“

Dana White minulý týden telefonicky mluvil s McGregorem o jeho budoucnosti.

„Mluvili jsme spolu přes hodinu. Typický Conor. Chce okamžitou odvetu, a pokud ji nedostane, přijme každého soupeře, jen aby se dostal znovu ke Khabibovi.“

Nurmagomedov se stal globální celebritou. Je tedy jasné, že chce být patřičně finančně ohodnocen. Avšak částky, které vydělává Conor McGregor jsou naprosto mimo možnosti ostatních bojovníků, ať se to Abdelazizovi líbí nebo ne. Uvidíme tedy, jaké budou cesty dvou nejpopulárnějších zápasníků současnosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here