Alistair Overeem je připraven na odvetu s Ngannou

První souboj skončil brutálním KO. Alistair Overeem zůstal nehnutě ležet na podlaze oktagonu. Ngannou si tím vysloužil titulovou šanci. Nyní je The Demolition Man zpět a volá po odvetě.

V sobotním turnaji z Pekingu si nejdekorovanější těžká váha připsala důležité vítězství. 39 sekund před koncem kola ukončil dosud neporaženého ruského bojovníka Sergey Pavloviče. Overeem je zpět a nyní touží odčinit porážku z prosince loňského roku.

„Oba zápasy skončily velmi brzo. Respektuji Francise, ale jsem připravený na odvetu. Můžu Vám slíbit, že druhý zápas bude úplně jiný. Udělal jsem spousty změn ve svém tréninku. Cítím se motivovaný a plný energie. Odveta bude probíhat úplně jinak, to vám garantuji.“

Overeem se přesunul do gymu, kde trénuje i Curtis Blaydes a pochvaluje si změny v přípravě.

„Změnil jsem gym. Vše začalo fungovat. Chemie mezi mnou a trenéry je skvělá. Začal jsem pracovat trošku jinak a obětoval tomu spoustu času. Mám rád, když věci fungují, jak mají. Cítil jsem na sobě, že se zlepšuji a to je ve smíšených bojových uměních opravdu důležité. V mém bývalém prostřední mi něco chybělo. Teď jsem šťastný, že jsem udělal správný krok dopředu.“

Odveta obou borců může být velmi zajímavá. Ngannou v Pekingu ukázal, že je zpět a pořád má největší ránu ze všech. Alistair je ale starý lišák a mistr taktiky. Pokud si dá pozor a zvolí správný přístup k zápasu, určitě není bez šance.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here