Nedávno jsme psali o Dustinu Poirierovi a jeho stížnostech na Eddieho Alvareze, který prý ne a ne přijmout tu nabídku na odvetu.

Alvarez, který naposledy, stejně jako Poirier, zvítězil nad Gaethjem, to tak ale nevidí. Ona odveta mu byla nabídnuta pouze jednou a to minulý rok, když přišla zároveň s nabídkou na trénování nové série TUF.

„Ty kecy o tom vyhýbání se či nepodepisování zápasů jsou jenom hlouposti,“ říká Eddie Alvarez.

„Tento zápas mi byl nabídnout pouze jednou a to hned minulý rok v létě. Přišla ale rovněž protinabídka s koučováním The Ultimate Fightera proti Justinu Gaethjemu. Logicky jsem vzal tohle. Člověk se tím zviditelní, dostane dobře zaplaceno a hlavně Justin byl v té době velmi nebezpečný soupeř. Poirier byl naštvaný, že tuhle příležitost nedostal.“

„Pokud je tohle vyhýbání, OK. Já si ale vždy vyberu lepší peníze a lepšího soupeře. Každý den.“

Eddie Alvarez má teď před sebou poslední zápas na smlouvě. To znamená jediné. Počkat, až UFC přijde s nabídkou nové smlouvy a až poté přemýšlet o příštích zápasech.

„Dokud nepodepíšu novou smlouvu tak mi nabídky na soupeře ani chodit nebudou. Jakmile se ale domluvíme, věřím, že v poště budou různé nabídky. Nevybírám si, volba záleží čistě na UFC. Já vezmu kohokoliv, oni budou chtít.“

Situace v lehké váze je pro každého fanouška ale i samotné UFC skvělá. Na jejím vrcholu se totiž nachází hned několik elitních bojovníků, kteří mají nakročeno k titulu. Šampión Khabib je ale až do listopadu ze hry a proto musí přijít rozřazovací zápasy. V titulovém mixu jsou jména jako Ferguson, Alvarez, Porier, Lee a samozřejmě Conor McGregor, který však, když luskne, ten zápas dostane.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here