Anderson Silva chce Conora

Conor McGregor sice prohrál svůj poslední zápas, ale pokud bude chtít, má možnost se střetnout s bývalým šampionem střední váhy.

Byl to právě „The Notorious, který před svým posledním zápasem prohlásil, že by měl zájem utkat se s legendárním Silvou. „The Spider“ nyní opět rozvířil vody, když prostřednictvím TMZ Sport vyslal směrem k Irovi jasný vzkaz „Čekám na tebe“.

Silva momentálně čeká na vypršení ročního trestu od antidopingové agentury USADA, který skončí 10. listopadu letošního roku. I přes to, že se Brazilci v posledních letech nedaří a z předešlých šesti zápasů to má 1-4-1NC, tak stále vnímá toto potencionální střetnutí jako super-zápas.

„Myslím si, že Dana White by o tom měl přemýšlet. Oba máme v tomto sportu velká jména. Rozhodně jsme dvě legendy, tak proč ne?“ Je tu ale jedné velké ale a to je rozdílná váha. Brazilec dlouhá léta zápasí ve střední váze (-84kg). Ir měl naproti tomu poslední dva zápasy v lehké váze (-70kg) a předtím se dvakrát utkal s Diazem ve weltrové váze (-77kg). Oba bojovníci jsou tedy váhově hodně vzdálení, ale Silva navrhuje elegantní řešení. „Váha 180 liber (81,6kg) je dobrá pro mě a myslím si, že i pro Conora. Protože by to byl super-zápas, tak to není o váhové kategorii.“

Pokud by se tento zápas neuskutečnil, má Silva vyhlídnutého ještě jednoho soupeře. Rád by si střihl odvetu s Nickem Diazem, se kterým měl zápas na UFC 183. „Tohle je zajímavý zápas pro mě i pro Nicka.“ V pětikolové bitvě z roku 2015 vyhrál na body Silva. Výsledek zápasu byl posléze změněn na no-contest. Oba zápasníci byli totiž pozitivně testování, Silva na steroidy a Diaz na marihuanu.

Zda se dočkáme zápasu Silva vs McGregor nebo Silva vs Diaz 2 není zatím vůbec jasné, ale v obou případech by se mohlo jednat o zajímavé duely.

Co si o tom myslíte vy a který zápas byste viděli radši?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here