Anthony Joshua vs. Carlos Takama – V sázce trůn těžké váhy PREVIEW

Anthony Joshua vs Carlos Takama

Televize Showtime přináší další turnaj a první obhajobu titulů IBF, IBO, WMA britského šampióna Anthony Joshui. Hlavní karta v Cardiffu začíná od 21:45 na Nova Sport. Vyzyvatelem nezastavitelného esa bude Carlos Takam.

Tale of the Tape

Joshua – 28 let / 198 cm / 208 cm dosah paží / pravák

Takam – 36 let / 185 cm / 204,5 cm dosah paží / pravák

Poslední zápasy

Joshua – Vítězství nad Vladimírem Kličko (TKO) / V nad Eric Molina (TKO) / V nad D. Breazeale (TKO)

Tukam – Vítězství nad Ivica Bacurin (KO) / V nad Marcin Rekowski (KO) / Prohra s Joseph Parker (body)

V posledním zápase získal Anthony Joshua nejcennější vítězství kariéry, když zastavil Vladimíra Klička před vyprodanou Wembley arénou a milióny diváků u obrazovek. Zápas byl novým nábojem a injekcí zájmu, kterou box tak vehementně potřeboval. Ještě před zápasem si hodně lidí kladlo otázku, zdali je mladý Brit na takhle velký zápas připraven, nakonec se ukázalo, že ano.

Carlos Takam je náhradou za zraněného Puleva a i na takhle poslední chvíli je to dost kvalitní soupeř. Tvrdý a odolný bojovník, jehož jediná prohra na TKO přišla proti Alexanderovi Povetkinovi.

Fanoušci se můžou těšit na to nejatraktivnější a nejlepší, co může box v této době nabídnout. Fury a Kličko jsou ze hry a proto mají prostor méně slavní a o to hladovější boxeři.

Natáhne Joshua sérii 19 ukončení nebo poprvé padne?

Joshua je zárukou kvality a zábavy, proto si před UFC turnajem v Sao Paolu tento jednodimenzionální předkrm určitě naservírujte.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here