Anthony Pettis tipuje Khabib vs. McGregor: „Conor vyhraje KO…“

Showtime je bývalý šampion lehké váhy a obrovská hvězda nejen UFC, ale i MMA jako takového. Poslední roky jeho kariéra trošku uvadá, přesto se představí v hlavním předzápase na turnaji roku v Las Vegas. Jeho soupeřem nebude nikdo jiný, než obávaný Tony Ferguson.

Největším highlightem jeho kariéry je „showtime“ kick kterým sestřelil Bensona Hendersona v organizaci WEC. Z Pettise se stala hvězda, na kterou UFC hodně sázelo. Poslední roky se zdálo, že Anthonymu trošku ujel vlak a nyní se teprve vrací na vítěznou vlnu. Jeho soupeř – populární „El Cucuy“ bude v zápase obrovským favoritem.

Téměř žádný bojovník se nevyhne otázce – kdo zvítězí v hlavním zápase? Svůj pohled tedy přináší i rodák z Milwaukee.

Vítězství McGregora proti Eddie Alvarezovi před dvěma lety dává Conorovi větší kredit, než suverénní vítězství Khabiba nad Iaquintou.

„Myslím, že vítězství Conora nad Eddiem mu dává větší kredibilitu než Khabibova dominance nad Iaquintou. To jsou holá fakta. Pás je tam, kde je, protože ho UFC muselo posunout dopředu, jinak by byl Conor stále šampiónem.

Pettis si myslí, že levá ruka irského krále bude pro Khabiba až příliš velkým soustem, se kterým se ještě nesetkal.

„Myslím, že Conor vyhraje a bude to KO“.

Khabibův výkon v titulovém zápase na UFC 223 možná stačil na Iaquintu. Dle Pettise uvidíme v sobotu úplně jiný příběh.

„Všichni jsme viděli jeho schopnosti v postoji. Poslední zápas nebylo extra skvělé představení. Takhle chce přijít na Conora? Oba budou obrovsky motivovaní, ale já věřím Conorovi“.

Pettis, stejně jako mnozí další, není ohromen Khabibovým rekordem či šňůrou deseti vítězství v řadě.

„S kým bojoval? Nezískal pás proti pravému šampionovi. Když se podíváme s kým bojoval, jsou to sice skvělé výhry, ale nikdy nezápasil s těmi nejlepšími v divizi“.

Showtime se téměř dostal k titulové šanci na UFC 223, nakonec ze zápasu sešlo. Proto nyní cítí šanci zapojit se do titulových diskuzí tím, že porazí skvělého Tony Fergusona.

„Pokud v sobotu zvítězím, všem pošlu zprávu, že jsem opět tady. Jsem nadšený ze souboje s Tonym, bude to skvělý zápas“.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here