Attila Vegh se utká o titul KSW!

Slovenský bombarďák Attila Vegh (29-5-2), který zápasí v polotěžké váze (-93kg), má před sebou další z velkých zápasů, nebojím se říci kariérních. Dostane totiž šanci poprat se o titul prestižní MMA organizace – polské KSW a soupeřem mu bude chorvatský bijec Goran Reljić. Oba změří síly na KSW 31, která proběhne 23. května v polském Gdaňsku.

Pro Vegha se tak bude jednat o druhý titulový zápas v řadě. Ten poslední absolvoval v březnu loňského roku a bodově tehdy podlehl Emanuelu Newtonovi, čímž ztratil i titul šampióna organizace Bellator. Přesto byla jeho jízda touto organizací více než spanilá. Vyhrál pět z celkových šesti zápasů a získal i titul šampióna lightheavyweight tournamentu. Po více než roce se tak vrací do oktagonové klece a rovnou do zápasu o titul.

Jeho soupeř drží rekord 14 výher, 4 porážky. Je držitelem černého pásu brazilského jiu jitsu a okusil i světoznámou UFC. Do zápasu s Véghem nastupuje se šňůrou tří výher v řadě. My ale věříme, že Attila přidá kulatou třicátou výhru, která bude mít titulovou příchuť.

Zajímavostí jistě je, že na stejném turnaji se představí i polský silák Mariusz Pudzianowski, legendární Rolles Gracie nebo veterán Peter Graham.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here