BELLATOR 180 NYC: Highlighty, výsledky

sonnen vs wanderlei vie mmafighting.com
sonnen vs wanderlei vie mmafighting.com

Bellator 180, NYC

No tak tohle byl opravdu zvláštní turnaj. Kdo to celé sledoval, mi dá určitě za pravdu. S každým zápasem na hlavní kartě to bylo zvláštnější a zvláštnější. Začalo to šokujícím vítězstvím Zach Freemana nad vyhypovaným Aaronem Pico. Pokračovalo to bizarním ukončení zápasu o titul lehké váhy Chandler vs. Primus a nepříjemným zraněním Chandlera. V co-main eventu jsme se dočkali dvojitého knockdownu a následné destrukce živoucí legendy GOAT Fedora.

Bellator do tohohle turnaje vložil hodně snahy a hlavně peněz. Já osobně jsem se dost bavil, ale Bellator si nejspíš tento turnaj takhle nepředstavoval, tedy aspoň z poloviny. Ať už kvůli smolného zápasu o titul lehké váhy, prohry jejich ‚koně‘ Aaron Pica, prohry debutu legendy Fedora nebo nudný hlavní zápas.

Bellator NYC, hlavní karta:

Chael Sonnen porazil Wanderlei Silva na body

Hlavní zápas večera se ukázal jako opravdu nešťastný výběr. Chael Sonnen se striktně držel plánu a díky double-leg takedownům si došel pro vítězství nad Wanderlei Silvou, který se ‚ze zad‘ k ničemu nezmohl. Po zápase pak Sonnen vyzval Fedora.

Neiman Gracie porazil Dave Marfone na submission (RNC) v 2. kole

Matt Mitrione porazil Fedor Emelianenko v 1. kole na TKO

Wau, byli jsme skoro svědky dvojitého KO. Oba se pravačkami položili ve stejnou dobu na zem. Matt Mitrione byl však tím rychlejším, kdo se stihl probrat a následně legendu ukončil.

Brent Primus porazil Michael Chandler ukončeno doktorem v 1. kole

Lehká váha má nového šampióna. Nebylo to ovšem tak, jak by se se patřilo. Michael Chandler si totiž při couvání vážně porazil kotník a nedokázal na něm normálně stát. Rozhodčí pozastavil zápas a nechal Chandlera zkontrolovat doktory, kteří zápas následně ukončili. Hned po zápase se ale domluvila odveta.

Zach Freeman porazil Aaron Pico v 1. kole na submission

Zach šokoval svět. Stejně, jak pro sebe ukradl nejlepší chvíli tiskové konference, tak ukradl i debut vycházející hvězdy a přehyhovaného wrestlera Aaron Pico. Toho Bellator podepsal už před dvěma lety a celou dobu si ho drže la vychovával až k tomuto turnaji v MSG. Plány však selhaly a Freemanovi stačilo pouhých 24 sekund.

Douglas Lima porazil Lorenz Larkin na body

Rovněž vyrovnaný zápas, ovšem šampión Douglas Lima si svůj titul dokázat pohlídat. Ve třetím kole i jednou poslal Larkina k zemi, pro kterého to byl neúspěšný debut v Bellatoru po přechodu z UFC. Limu teď čeká zápas s Rory MacDonaldem.

Bellator 180:

Ryan Bader porazil Phil Davis na body (49-46, 47-48, 49-46)

Těsně, ale přece. Debut Ryana Badera mu vynesl onen vysněný titul, ke kterému se v UFC nikdy nedostal. Vyrovnaná bitva po celých 5 kol.

James Gallagher porazil Chinzo Machida v 1. kole na submission (RNC)

Mladá grapplerská kopie Conora McGregora to dokázala a s velkým stylem a bez jakýchkoliv problémů v rychlosti ukončil Machidu.

Heather Hardy porazila Alice Yauger v 3. kole na TKO (4:47)

Úspěšný MMA debut pro boxerku Heather Hardy doprovázený dobrou obranou takedownů a jak jinak, než skvělým boxem, který nakonec Alice Yauger ukončila.

Předzápasy:

Ryan Couture porazil Haim Gozali na body (30-26, 30-27 x3)

Anthony Giacchina porazil Jerome Mickle v 3. kole na submission (rear-naked choke) (R3, 3:40)

Hugh McKenna porazil John Salgado v 1. kole na submission (kimura)

Matt Rizzo porazil Sergio da Silva v 3. kole na submission (arm-triangle choke)

Bradley Desir porazil Nate Grebb v 1. kole na TKO

2 KOMENTÁŘE

    • Pouze online streamy. U nás ještě bohužel žádná televize nemá práva. Před turnajem jsem zveřejňoval linky na náš FB.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here