Brad Pickett v Londýně nenastoupí. ACB 91 zrušeno

Britská zápasnická legenda Brad Pickett stále usiluje o svůj premiérový zápas v organizaci ACB, navzdory zrušení očekávaného turnaje ACB 91 v Londýně.

One Punch potvrdil, že má v plánu naplnit celý svůj kontrakt, který podepsal před pár měsíci. Ze zrušení turnaje v rodné Británii je zklamaný, ale věří, že se do Londýna ACB v budoucnu určitě podívá. Pickett měl naplánovaný zápas s Jesse Brockem jako hlavní tahák turnaje. Pickett má v Anglii spoustu fanoušků a tento zápas byl skvělým marketingovým krokem pro organizaci. Vše je nakonec jinak.  Turnaj musel být z technických důvodů zrušen.

ACB zrušení turnaje oznámilo na svých sociálních sítích. Nedojde tedy na titulový zápase ve střední váze mezi Albertem Duarevem a Piotrem Strusem.  Zápas veterána UFC měl být nejočekávanějším zápasem a lákadlem pro fanoušky. Brad se vyjádřil, že stále počítá s kontraktem a několika zápasy pro ACB.

„Vrátit se z důchodu bylo mé velké a důležité rozhodnutí. Podepsal jsem smlouvu na několik zápasů a hodlám ji dodržet. Jsem zklamaný, že nemůžu zápasit před domácím publikem, ale přijmu zápas kdekoliv jinde“

Podpis Brada Picketta je pro ACB dobrým krokem. Populární bojovník přinese organizaci sledovanost. Turnaj v Londýně bohužel nevyšel, ale s finančními možnostmi, jaké má ACB, se nemusíme bát dalších skvělých galavečerů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here