Brian Ortega také kývnul na záskok za Fergusona, zápas ale nakonec dostal Holloway

Brian Ortega byl jednou z variant pro záskok za Fegrusona

Khabib Nurmagomedov se po zranění Tonyho Fergusona potká na UFC 223 s Maxem Hollowayem. Ten ale nebyl jediný elitní bojovník, který hodlal zaskočit. Zachránit galavečer chtěl i neporažený, TOP vyzyvatel pérové váhy Brian Ortega.

„Jen aby se neřeklo. Dana White mi včera (předevčírem) volal, jestli jsEm schopen zaskočit za Tonyho a bojovat s Khabibem, protože Max v tuhle dobu ještě neodpověděl. Já řekl ano. Max ale nakonec odpověděl a Dana mu ten zápas dal. Pokud ale vše půjde podle plánu, nakonec dostanu svou šanci a budu bojovat s oběma.“

Brian Ortega je poslední senzací pérové váhy. Nedávno v prvním kole famózně knokautoval Frankieho Edgara a jasně si řekl o titulovou šanci. Ta mohla přijít už teď, nakonec tomu tak ale není. Každopádně by šlo a zajímavý matchup a stylisticky by Ortega mohl být pro Khabiba ještě těžším soupeřem než Max.

Holloway má za sebou dvě vítězství proti legendě pérové váhy Jose Aldovi a nyní má šanci stát se šampiónem dvou váhových kategorií a prvním bojovníkem, který porazí Khabiba Nurmagomedova. Bude to ale setsakramentský zapeklitý úkol.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here