Cain Velasquez chystá návrat, dostane hlavní tahák první „UFC on ESPN“ karty s Predátorem

Vítej zpátky v UFC, Caine Velasquezi?

Zatím to ještě není oficiální, ale podle předních světových reportérů, to má UFC v plánu a obě strany mají zájem. Tou druhou stranou by nebyl nikdo jiný, než nigerijský predátor Francis Ngannou. Zápas by měl být hlavním tahákem první UFC on ESPN karty 17. Února v Arizoně.

Šestatřicetiletý Velasquez (14-2) byl svého času považován za nejlepší těžkou váhu vůbec. Jeho kariéru však dlouhodobě sužovaly zranění a proto svůj potenciál nikdy nenaplnil. Poslední zápas absolvoval na jubilejním „žlutém“ UFC 200 s Brownem. To je nějakých 29 měsíců bez zápasu.

Jo Francis Ngannou, to je úplně jiná káva. Ten, když Velasquez v letech 2013 začal hodně ubírat na aktivitě, Ngannou s profesionálním MMA sotva začínal. Od té doby to ale byla pořádná jízda, která ho dovezla až k titulovému zápasu. Z prohry v něm i pak další blamáží s Derrickem Lewisem se ale dokázal vzpamatovat, když za pouhých 45 sekund poslal k zemi Curtise Blaydese.

Se zápas momentálně UFC dost čaruje, nemluvě o tom, že kompletně zrušili číslované UFC 233 a vypadá to, že to bude už třetí číslovaná karta, která se bez udání důvodu zrušila a slehla se po ní zem.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here