Cain Velasquez trénoval v WWE Performance Center

Cain Velasquez do WWE? Fanoušci těžkých vaz by špatně nesli, kdyby se populární bojovník rozhodl opustit oktagon a zápasit ve wrestlingovém cirkuse, který Američané tak milují.  Bývalý šampión těžké váhy trénuje v WWE Performance Center v Orlandu a organizace ve čtvrtek zveřejnila videa z Cainova tréninku.

„Bylo jednoduché si tu s každým porozumět. Jsou to skvělí sportovci. Kladli mi spoustu otázek a jim dával zpětnou vazbu. Jsem tu, abych se naučil co nejvíce nových věcí. Jsem fanoušek wrestlingu už od svého dětství, pořád mě to baví a je skvělé, že mám možnost zde trénovat“.

Velasquez trénoval i s legendou Diamondem Dallasem Pagem. Cain je v zápase velmi dobrý. Bývalý skvělý amatérský zápasník je dvojnásobným vítězem All – American ve státě Arizona.

„Je to těžké. Fyzicky velmi náročné, ale zábavné. To je to co mám rád – miluji soutěžit a pracovat na sobě. To mi zde dopřáli.“

Populární těžká váha je fanouškem wrestlingu již od svých mladých let. Sledoval legendy jako Blue Demon či Mil Macaras. Později byl fanouškem Hulka Hogana či Razora Ramona. Společně se svými kolegy z American Kickboxing Academy sledoval první vystoupení Rondy Rousey v WWE. Velkým fanouškem wrestlingu je i dvojnásobný šampión UFC Daniel Cormier.

Ironií je, že právě Daniel Cormier bude obhajovat svůj pás těžké váhy proti legendě WWE Brocku Lesnarovi. Spoustě fanoušků se tato volba nelíbí, ale z pohledu UFC jde o ideální zápas, ve kterém dokáží prodat miliony Pay-Per-View.

Velasquez nezápasil od turnaje UFC 200, kde dokázal porazit Trawise Browna. Kalifornský rodák je považován za jednu z nejlepších těžkých vah vůbec, ale jeho skvělou kariéru brzdí zranění. Nyní se zdá, že se zdravotní stav zlepšuje a můžeme jen doufat, že Cain nevymění okgaton za miliony dolarů z WWE.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here