Carlos Condit kariéru nekončí

„The Natural Born Killer“ Carlos Condit je bývalý držitel prozatímního pásu welterové váhy UFC. Od svého debutu v roce 2002 stihl neuvěřitelných 42 profesionálních utkání, spousta z nich byla hodnocena jako zápas večera.

Bojoval proti nejlepším bojovníkům váhy do 77 kilogramů. Nick Diaz, Rory McDonald, Tyron Woodley, Thiago Alves, Robbie Lawler nebo GSP jsou jen některá jména, kterým v oktagonu čelil.

V dubnu letošního roku na turnaji UFC on FOX 29 si bohužel připsal další porážku. Submisí v druhém kole ho ukončil Alex Oliveira. Po tomto zápase Condit sdílel na sociálních sítích emotivní příspěvek, že jeho sportovní kariéra pravděpodobně skončila.

Po několika měsících si zřejmě Condit srovnal myšlenky a usoudil, že si kariéru bojovníka prodlouží. Ve třiceti čtyřech letech nepatří mezi nejstarší zápasníky a jeho atraktivní souboje by fanouškům scházely.

Conditův manažer Abraham Kawa v rozhovoru prozradil, že Carlos přehodnotil své rozhodnutí o ukončení kariéry a chce v UFC nadále pokračovat. Není jasné, na jaké kartě či proti jakému soupeři by mohl nastoupit. Vše ale nasvědčuje návratu někdy koncem letošního roku.

Člen Jackson Wink Acamedy v Albuquerque má za sebou šňůru čtyř porážek v řadě. Lawler, Maia, Magny i Oliveira dokázali Condita porazit. Většině bojovníku by tato série ukončila v UFC kariéru. Bývalý titulový vyzyvatel je ovšem jiný případ. Předvádí atraktivní zápasy se spoustou krve a úderů. Ať bude příštím soupeřem kdokoliv, doufejme, že Carlos přeruší svou špatnou sérii a připíše si 31. výhru mezi profesionály.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here