Donald Cerrone říká, že je vždy připravený a vezme jakoukoliv výzvu. Dokázal to již několikrát, ale okolo následující UFC 226 panovaly zcela jiné podmínky.

Z karty předzápasů totiž vypadl jeho kamarád a nedávný soupeř Yancy Medeiros, který měl nastoupit proti Mikeu Perrymu. Cerrone dostal nabídku, zda nechce nahradit Medeirose na poslední chvíli a vystoupit na UFC 226. Potvrdil to i jeho trenér Brandon Gibson.

„Zavolali mu, jestli by nemohl zápasit s Mikem Perrym a on řekl ano. Jenomže teď má lékařskou stopku, takže to nepřichází v úvahu. Jeho syn se mu ještě nenarodil. Lindsey asi měla nějaké kontrakce. Byli spolu v nemocnici a on: ‚Máš na to čas? Cítím se dobře, jsem připravený. Mám za sebou úžasný kemp. Mike trénuje v JacksonWink, ale neberu to ve zlém. Pojďme udělat show. Jdu do toho.‘

Jenomže já nechci, aby bojoval pětkrát ročně. Tahle doba už je dávno pryč, ale on takový bude vždycky: ‚Budu zápasit s kýmkoliv, kdekoliv a kdykoliv.‘ Někdy se holt musíte zvednout a jet s kovbojem. Takový život on prostě bude žít.“

Donald Cerrone byl nedávno v Singapuru jako hlavní tahák proti Leonu Edwardsovi. Tento náročný zápas prohrál a z posledních pěti utkání má bilanci 1:4, přesto stále tvrdí, že fighting miluje. S přítelkyní Lindsey se nakonec narození syna Dacsona dočkali v pátek. Protože Cerrone nemůže nastoupit na poslední chvíli, toto místo vezme nakonec Paul Felder.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here