Cerrone vs. Perry jako oslava jubilejních 25 let UFC

UFC pálí ostrými

Zápas Donald Cerrone vs. Mike Perry se uskuteční na UFC Denver, 10. listopadu v Coloradu. Nic na tom nemění ani fakt, že jsou oba bojovníci členy stejného týmu – JacksonWink MMA. Kam se Mike před pár měsíci připojil.

UFC tento rok slaví 25 let od svého vzniku. Historicky první turnaj organizace se uskutečnil právě v Denveru, listopadu roku 1993.

 Cerrone (33-11) sice nemá nejlepší formu. Z pěti posledních zápasů zvládl vyhrát jen jeden, ale stále je to prostě „Cowboy“. Jeden z nejpopulárnějších bojovníků na světě a borec, který když nastoupí, fanoušci jsou ve varu.

Jestli ale někdo umí dostat do varu soupeře, tak právě Perry (12-3). Bojovník, který by legendárního kovboje mohl v budoucnu třeba nahradit. Chuť bojovat a potřebnou porci šílenosti rozhodně má.

Z posledních pěti vyhrál tři a obzvlášť cenná byla nedávná výhra s favorizovaným Paulem Felderem. Perry navíc ukázal, jak mu přesun do slavného JacksonWink prospěl, když předvedl komplexnější a inteligentnější verzi bojovníka.

Oficiální hlavní tahák Fight Nightu z Denveru zatím neznáme, podle spekulací by to však mohl být Frankie Edgar s „Korejskou Zombie“.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here