Hecování mezi dvěma významnými postavami historie MMA se táhne už několik měsíců, obzvláště poté, co Chuck Liddell prohlásil, že utkání s Chaelem Sonnenem by byla snadná práce a jakási rozcvička.

Uplynula nějaká doba, ale nyní ticho po pěšině. Sonnena čeká pyramida v těžké váze, kterou od ledna 2018 pořádá Bellator, a jeho soupeřem v 1. kole je Rampage Jackson, takže se chce určitě soustředit hlavně na něj. Nicméně při posledním rozhovoru uvedl, že se v této věci již nic neděje.

„Je to mrtvá záležitost. Myslel jsem si, že se Chuck vrací zpátky. Měl jsem dobrý důvod tomu věřit. Přišel o práci, říkal, že se chce vrátit zpátky a pak začal chodit do gymu. Tohle byly moje tři důkazy.“

Liddell přišel v loňském roce o skvěle placenou práci v UFC, kde za údajných 30 tisíc dolarů měsíčně nemusel dělat skoro nic a společnost si ho prakticky vydržovala za dlouholeté služby, které ji poskytl jako aktivní bojovník. Po prodeji UFC ale docházelo ke škrtům v rozpočtu a „zbytečné položky“ šly pryč jako první.

Samotný 47letý legendární bojovník UFC potvrdil, že se chce vrátit zpátky a trénoval kvůli tomu každý den. Vzhledem k tomu, že Bellator v současné době nabírá slavná jména z dřívějška, kolem kterých navíc postavila hodně očekávanou pyramidu v roce 2018, příchod právě sem by pro Liddella dával největší smysl. Naposledy měl zápas před 7 lety.

Sonnen, jak je mu vlastní, si svoje názory samozřejmě nemohl nechat pro sebe a okamžitě to ventiloval po svém:

„Chuck je nakonec asi docela dobrej chlap. Musí venku chodit s tím účesem a vypadat, že prohrál sázku. To nebude snadný. Není lehký bejt Chuckem. Seš na mizině, všechny prachy jsi rozfofroval. Není to jednoduchej život. Nemám zapotřebí do něj ještě kopat, když je takhle na dně. Kdyby se chtěl vrátit zpátky, můžeme se domluvit na zápase a pak by se to všechno možná změnilo. Ale za tohohle stavu mu přeju jen to dobrý.“

V tuto chvíli to mohou být jenom řeči, které pomáhají ještě přilévat olej do ohně. Ke vzájemnému zápasu nikdy mezi nimi nedošlo, takže i z tohoto důvodu myšlenka na Chuck Liddell vs. Chael Sonnen (pravděpodobně v Bellatoru) láká celou řadu fanoušků nejvíc, přestože se Liddell blíží k padesátce a jeho poslední vzpomínky na klec jsou tři knockoutové porážky.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here