Condit a Chiesa míří na UFC 232

Konec roku sebou přináší i závěrečný číslovaný turnaj UFC, který je vždy nabitý skvělými zápasy. Velký zájem fanoušků sebou přináší i snahu zápasníků zúčastnit se turnaje. Do turnaje UFC 232 se pravděpodobně zapojí i legenda Carlos Condit a nechtěná oběť Conorova řádění – Michael Chiesa.

Michael Chiesa měl dohodnutý souboj na UFC 223. Plány mu zhatil Conor McGregor svým šíleným útokem na autobus. Chiesa sice přišel o zápas, na druhou stranu vysoudí mnohem tučnější odškodné, než jsou odměny z oktagonu. Americký zápasník se přesunul do welterové váhy poté, co shazování ohrožovalo jeho život. Dle svých slov bych několikrát na prahu života a smrti.   

Carlos Condit zápasil s těmi nejlepšími. Držel i prozatimní pás šampióna welterové váhy. Veterán a člen slavné The JacksonWink MMA z Nového Mexika dokázal porazit například Nicka Diaze či Roryho MacDonalda. Poslední dva duely nevyšly podle Carlosových představ a nyní se touží vrátit na vítěznou vlnu.

UFC 232 by nám mělo přinést souboje Cyborg vs. Nunes, BJ. Penn vs. Ryan Hall či právě zmiňovaný souboj Condit vs. Chiesa. Poslední turnaj kalendářního roku vždy přinesl nezapomenutelné duely, dle některých informací o zápas stojí i Jon Jones.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here