Conor McGregor: „Chci se stát pravým partnerem. Chci být promotérem a bojovníkem v jedné osobě.“

To, že má Conor jen ty nejvyšší cíle, víme. To, že úplně sám změnil fungování matchmakingu a UFC, víme. Že bude ale před dalším zápasem požadovat to, aby se stal promotérem. To by čekal jen málokdo.

Po srpnovém zápase v boxu s legendou Mayweatherem si přišel na něco přes 100$ mil. Jak se tak trochu očekávalo, těžko se bude chtít vracet pro těch pár drobných miliónů dollarů, které mu je UFC schopno za další zápas garantovat.

Mimochodem. Těch pár ‚miliónů dollaru‘ si v součtu nevydělají ani bojovníci pěti turnajů dohromady.

To je ale jiná věc, kdo si co zasloužil, to má.

Na červeném koberci, po cestě z premiéry svého dokumentárního filmu “Notorious“ si McGregor popovídal s jedním reportérem z irského SevereMMA.com, kterému řekl pár dost zásadních a zajímavých věcí ohledně dalšího zápasu.

„Uvidíme. Právě probíhají různá vyjednávání. Je tady pár potencionálních soupeřů napříč různými sporty. Ano, box je také stále ve hře.“

Conor už se v minulosti párkrát zmínil, že by rád dostal aspoň kousek z toho “UFC koláče“, nějaké ty procenta. Teď, když má svou McGregor Promotion, je na to (pro něj) ten nejlepší čas.

„To, že musím obhajovat titul apod. to vím, na to jsem nezapomněl.“

„Jsme ve fázi vyjednávání kontraktu. Musí mě teď něčím přitáhnout a nalákat (UFC). Mám za sebou zápas, kde se točily miliardy. Chci spravedlnost. Chci pay-per-view. Chci se stát pravým partnerem. Chci být zároveň promotérem a bojovníkem v jedné osobě.“

Bude ještě zajímavé sledovat, jak na tohle UFC zareaguje a jak to celé dopadne. Silnější karty drží bezesporu McGregor, který si podobné požadavky nárokovat nejspíš může. Čísla sledovanosti turnajů klesají, o číslech prodaných PPV nemluvě. Taková injekce návalu popularity a zájmu v podání irského bouřliváka je více, než potřebná.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here