Conor McGregor jedním ze 100 nejvlivnějších lidí světa podle časopisu Time a Arnolda

I když teď Conor McGregor není zrovna aktivní, stále dosahuje různých úspěchů a ocenění. Tentokrát byl šampión lehké váhy umístěn do každoroční prestižní ankety Time 100 nejvlivnějších lidí světa.

Jedním z hodnotitelů byla celosvětová celebrita a všestranný velikán Arnold Schwarzenegger, který o Conorovi řekl pár slov:

“Když jsem Conora poprvé potkal, hned jsem věděl, že to je člověk, kterého nejde zařadit do jedné kategorie. Dostal se lidem opravdu pod kůži. Je disciplinovaný a charizmatický. Energie, kterou vyzařuje je naprosto uchvacující. Stačí Vám 30 sekund poslouchat, jak mluví a už máte chuť vyřvávat něco v Irském přízvuku.“

“Má v žaludku hodně síly, která nemůže být spoutána pouze šampiónskými pásy. Neznám nic, co by ho mohlo zatavit v dosahování úspěchů.“

Conor McGregor má za sebou v MMA hodně úspěchů. Všichni z nás musí uznat, že i když to není zrovna vzorný šampión, který by obhajoval každé 3 měsíce, tak tento sport neskutečně proslavil a přilákal masy lidí. V listopadu se mu povedlo stát se šampiónem ve dvou divizích najednou, když knockoutoval Eddieho Alvareze. Je rovněž součástí 3 z 5 prodejně nejúspěšnějších pay-per-view turnajů.

Není však jediným bojovníkem, který to dotáhl do Time 100 nejvlivnějších lidí. V roce 2016 se tam dostala legenda ženského MMA a bývalá šampiónka bantamové váhy, RONDA ROUSEY.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here