Conor McGregor: „Mám určitě v úmyslu bojovat v roce 2018.“

Zatímco mnozí včetně Dany Whitea začínají pochybovat o tom, jestli se Conor McGregor vůbec vrátí po letošní megavýplatě zpátky do klece, samotný šampion UFC v lehké váze všechny ubezpečil, že tomu tak bude, i když to má pochopitelně jeden háček.

„Soustředím se na návrat do správného ringu nebo Octagonu. Rok 2017 byl historický, překročil jsem hranice jak MMA, tak boxu. V tomto stádiu mé kariéry, většinu času to bylo v UFC, musí potenciální soupeři lobovat za zápasy se mnou. Conora McGregora můžeme vidět všude. Vládnu jak světu zápasů, módy, whiskey nebo čemukokoliv, čemu se hodlám příště věnovat.“

McGregor se v posledních třech letech zapisoval výrazným způsobem do historie bojových sportů. Na konci roku 2015 ukončil nadvládu Josého Alda po vyhroceném sporu. Rok 2016 přinesl ostře sledovanou rivalitu s Natem Diazem a historický zápis, kdy po výhře nad Eddiem Alvarezem získal další titul do své sbírky a současně tak držel pásy dvou váhových kategorií najednou. V letošním roce zaměstnával především média, protože se pustil do Money Fightu s Floydem Mayweatherem Jr., který se nakonec uskutečnil v srpnu.

„Určitě mám v úmyslu bojovat v roce 2018, pokud kompenzace bude přesně odrážet můj vliv na bojové sporty.“

Jinými slovy – Conor McGregor zná svoji cenu ještě víc než kdy předtím a dřívější představy o tom, že by mohl vlastnit podíl v UFC, se nyní nemusejí zdát úplně mimo mísu. Jeho společnost McGregor Sports and Entertainment Limited byla založena v roce 2014, ale spolupořádání galavečera Mayweather vs. McGregor bylo první obrovskou událostí, na které se tato firma podílela. Dalo by se tedy spekulovat, že by se Conorova společnost mohla objevovat jako spolupořadatel všech příštích zápasů McGregora.

Pro tuto chvíli nepadlo žádné slovo o tom, zda se lehká divize posune dál i bez něj a jestli přijde i o druhý ze svých pásů poté, co jej v letošním roce ani jednou neobhajoval.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here