Conor McGregor: „Není to oficiální, ale jsme blízko. Aldo? Jsem za něj šťastný“

Že by vzduchem proudilo začínající nadšení z nevyhnutelného zápasu, který se pomalu ale jistě blíží?

Ano! Zápas Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor je na spadnutí. Napovídají tomu veškeré indicie, jako třeba slova prezidenta UFC Dany Whita, slova Khabiba nebo samotného Conora McGregora.

Aby taky ne. Dává to totiž veškerý smysl světa. Čím déle se to odkládalo, tím víc se na to všichni těší. Ačkoliv třeba uznat, že sportovní kvalita zápasu asi nebude taková, jako když byl Conor v nejlepší formě po výhře nad Alvarezem nebo bezprostředně po zápasu s Mayweatherem. Uvidíme, třeba se pleteme a život irské super-hvězdy nebyl poslední rok tak bujarý, jak se zdál ze sociálních sítí být.

Conor teď tráví nějaký čas v New Yorku, kde ho při odpoledním výběhu vyzpovídal jeden neústupný novinář.

„Není to sice ještě oficiální, ale jsme blízko.“ Conor na otázku, jak to vypadá se zápasem proti Khabibovi.

„Uvidíme, jak to bude. Rád bych bojoval opět v Madison Square Garden, ale myslím, že tenhle zápas bude ve Vegas.“

Las Vegas zní dobře. Třeba se to stihne ještě na UFC 228, které je plánováno na 6. října. Když ne, tak s 90% pravděpodobností silvestrovské UFC 232.

Při onom – teď už v MMA světe virálním – videu se Conor zmínil i o zápasu Jose Alda, který o víkendu v Calgary knokautoval Jeremy Stephense.

„Jsem za něj hrozně šťastný. Vidět, jak si tu výhru po tom knokautu užíval. Je to šílený biznis a vím, že si prošel špatným období. Vidět ho vrátit se zpět a ještě s takovým ukončením, byl jsem za něj šťastný.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here