Nejočekávanější duel tohoto roku se blíží. Svůj pohled nabídl i Conorův týmový kolega James Gallager, který věří, že McGregor zvítězí v prvním kole KO.

Bývalý šampion dvou divizí Conor McGregor se utká s neporaženým králem lehké váhy Khabibem Nurmagomedovem již v říjnu na UFC 229. Očekává se nejsledovanější souboj v historii MMA a spousta zápasníků médiím sděluje svůj tip na výsledek.

James Gallagher je Conorův týmový kolega zápasící v organizaci Bellator. Mladý bojovník má tu čest s McGregorem trénovat v gymu SBG Ireland v Dublinu.

„Bude rozhodnuto po minutě a půl. Conor vyhraje KO. Na Conora nemůžete jen tak zkoušet údery a pokusit se zkrátit vzdálenost. Vypustí jeden přesný úder na bradu a vytře s Khabibem podlahu.“

Jakmile UFC superfight oznámilo, každý přispěchal se svým názorem na vývoj zápasu. Ani jeden z bojovníků zatím nečelil protivníkovi takové síly a schopností. McGregor od zápasu s Mendesem nebojoval na zemi, na druhé straně Nurmagomedov nikdy nebojoval s postojářem takových kvalit, jakými oplývá irská superstar. U sázkových kanceláří je The Notorious outsider, ale tato pozice Conorovi svědčí a nejen týmoví kolegové věří, že v zápase uspěje a vrátí se zpět na trůn.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here