Byl z toho další poměrně očekávaný debut vzhledem k tomu, co již Curtis Millender ve své kariéře dokázal. UFC mu nenasadila pro první zápas žádné ořezávátko a rovnou ho poslala proti Thiagu Alvesovi.

Ten ho sice prověřil, ale Millender si utkání bez větších problémů pohlídal a nakonec jej ukončil i po brutálním knockoutu, za který si vysloužil bonus 50 tisíc dolarů.

Budoucnost v této společnosti má tedy prozatím zajištěnou, ale jak to bude s dalším zápasem, ví Millender úplně přesně, tedy pokud mu na to UFC kývne.

„Chtěl bych zmlátit Mickeyho Galla. Jsem velký fanoušek WWE a CM Punka, takže bych to chtěl Mickeymu Gallovi vrátit.“

Kdekdo se mu bude za tento výrok asi smát, ale pravdou je, že mezi bojovníky MMA je celá řada wrestlingových fanoušků – někteří dokonce takoví, že by po kariéře v bojových sportech nejraději přešli právě do tohoto odvětví. Nedávno to udělala Shayna Baszler a teď nově Ronda Rousey.

Mickey Gall měl vyloženě snový start v kariéře MMA. Hned při jeho premiéře si jej vyhlédl Dana White a nabídl mu kontrakt s UFC. Následoval debut v této společnosti proti Mikeu Jacksonovi s vidinou velkého zviditelnění proti CM Punkovi na UFC 203. Gall dokonce uškrtil Sagea Northcutta a vysloužil si účast na kartě UFC 217 v Madison Square Garden, kde poprvé zažil hořkost porážky s Randym Brownem.

Millender by byl pro Galla trochu větší sousto a i v tomto zápase by měl výrazně delší rozpětí paží a nohou, které by mohl využívat pro svůj obranářský styl s vyčkáváním na kontry. Nyní jen zbývá čekat na to, zda s touto neoficiální nabídkou bude UFC souhlasit a vypíše takový zápas. Pokud ne, je Millender připravený bojovat s kýmkoliv.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here