Cris Cyborg i přes krátkodobý vzdor Yany Kunitské si bez problémů pohlídala hlavní tahák UFC 222 a zvítězila jasně na TKO v 1. kole. Logickou otázkou tedy bylo, co bude dál, protože ženská pérová váha není v této organizaci rozvinutá.

Šampionka sama po zápase zřetelně naznačila, že Amanda Nunes je opravdu další soupeřka na cestě.

„Čekám na Amandu. Vyzvala mě a já s ní chci zápasit. Taky chci všem připomenout, že to ona mě vyzvala. Když vyzvete Cyborga, Cyborg odpoví.“

Odpověď je tedy více než očividná, i když se již delší dobu Cyborg bránila tomuto zápasu z důvodu, že nechce zápasit s Brazilkou. To nyní není žádný problém a pokud se duel oficiálně potvrdí, půjde o souboj 1. a 2. ženy žebříčku napříč vahami. Hned vedle Namajunas vs. Jedrzejczyk by to bylo největší ženské utkání, které je momentálně možné vytvořit. Dana White navíc prozradil na tiskové konferenci po UFC 222, že má o tento zápas určitě velký zájem.

Zároveň ale dodal, že i přes plánovaný titulový duel Amanda Nunes vs. Raquel Pennington na UFC 224 se nyní bude snažit tento zápas změnit právě na Cyborg vs. Nunes, pokud to půjde, neboť by se jednalo o velkou událost pořádanou přímo v Brazílii. Nutno podotknout, že Nunes vs. Pennington ještě nebylo ani oficiálně potvrzeno.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here