Frankie Edgar vs. Brian Ortega byl zápas, který se klidně mohl stát hlavním tahákem UFC 222. Oba gentlemani zaujali svým skvělým přístupem jak před utkáním, tak po něm. Ortega se zapsal do historie, ale moc dlouho o tom přemýšlet nesmí, protože utkání pečlivě sledoval i Max Holloway.

Aktuální šampion pérové váhy uvedl na svém Twitteru snadno a rychle, že by chtěl obhajobu na UFC 226 – 7. července – kde už je potvrzený superfight v těžké váze mezi Miocicem a Cormierem. Ortegovi se tento návrh zalíbil.

Diváci tedy viděli jeden zápas gentlemanů a mohl by relativně brzy vidět další, protože Max Holloway, jak je mu vlastní, si nenechal pro sebe slova plná respektu směrem k Frankiemu Edgarovi.

„Na tomto zápase jsi neměl co získat, Frankie, ale vzal jsi ho a obhajoval si pozici, kterou sis zasloužil. Sice neexistuje titul pro obětování, ale opravdoví fanoušci a Jersey ví, že žádný titul nedokáže zastínit vše, co jsi přinesl tomuto sportu.“

Vše teď bude záležet na názoru lékařů, jak naznačil Dana White, který se s Hollowayem osobně viděl a sám nyní neví, zda-li Maxova předpověď na UFC 226 vyjde nebo ne.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here