Další zápas těžkých vah v Pekingu

UFC již podruhé zavítá do Číny a na hlavní kartu nyní přibil další zajímavý zápas. Do oktagonu se vrací současná šestka těžké váhy Alistair Overeem (43-17) a jeho soupeřem bude někdejší šampion Fight Nights Global, neporažený Sergey Pavlovich (12-0).

Holanďana je netřeba si představovat. Bývalí šampion Strikeforce a K-1 je výraznou postavou těžké váhy. Poslední vítězství si připsal na UFC 213, kde na body porazil Fabricia Werduma. Poté přišli dvě prohry a dvě brutální ukončení od Ngannou a Blaydese. „The Demolition Man“ se nyní bude chtít vrátit na vítěznou vlnu a případně si zkusit vybojovat další titulovou šanci.

Jeho soupeřem bude o více než deset let mladší Rus, který doposud nezakusil hořkost porážky. Pavlovich má na kontě 12 vítězství a devět soupeřů dokázal ukončit před limitem. V posledním zápase úspěšně obhajoval titul organizace Fight Nights Global, kde vyhrál v prvním kole na TKO.  Po tomto zápase se rozhodl podepsat kontrakt s UFC a na eventu v Pekingu to tak bude jeho premiéra.

Vyhraje zkušený Overeem nebo neporažený Pavlovich? Co si myslíte vy?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here