Zatímco jednomu slavnému jménu ze světa profesionálního wrestlingu se o víkendu dveře do UFC zavřely, Brock Lesnar může přece jenom skočit minimálně ještě jednou do klece.

Dana White to potvrdil při krátkém rozhovoru pro TMZ Sports.

„Brockova smlouva s WWE vyprší na konci srpna, si myslím, a vím, že chce bojovat, takže jsem si jistý, že to nějak vyřešíme.“

O Lesnarově opětovném příchodu do UFC se mluvilo již na začátku letošního roku, jenomže Brock poté prodloužil smlouvu s WWE, ačkoliv na mnohem kratší dobu než dříve. Vzhledem k tomu, že ho wrestlingová společnost jako jednoho ze svých hlavních šampionů potřebovala o něco déle, domluvily se obě strany na krátkém prodloužení, aby mohly doběhnout plánované příběhy pro Lesnara, které nakonec vyústí v prohru titulu.

Od září letošního roku by tedy bývalý šampion UFC v těžké váze mohl být k dispozici pro případný návrat do klece a především ke znovuspuštění suspendace, která by měla být stále aktivní. Proti komu by se tedy postavil?

První zábavná možnost pro Danu Whitea je jistě Francis Ngannou, který i navzdory porážce v posledním utkání zůstává velmi zajímavou osobností UFC do dalších let. Znovu se ovšem otevřela varianta s Jonem Jonesem – za předpokladu, že nebude potrestán na šíleně dlouhou dobu.

„Lesnar vs. Jones? Oba to chtějí. Je to zábavný zápas.“

Dana White je tedy připravený takové utkání oznámit, jakmile to bude z obou stran možné.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here