Dana White: Conor s Khabibem prodají dva miliony pay-per-view

Dle mnohých největší duel v historii MMA, titulový souboj irské superstar s ruským medvědem bude pro organizaci zlatý důl. Všeobecně se očekává největší prodej pay-per-view v dějinách UFC.

Conor McGregor je mezinárodní hvězda, která dávno překonala hranice sportu. Žádný jiný bojovník se ani zdaleka nemůže přiblížit popularitě, které se těší rodák z Dublinu. Na druhé straně Khabib Nurmagomedov, miláček nejen ruských fanoušků, který svým dokonalým rekordem (26-0) přepisuje historii MMA. Nyní se konečně střetnou v oktagonu a Dana White očekává největší prodej pay-per-view v historii.

„Očekávám dva miliony prodaných pay-per-view. Možná dokonce tři. Zápas jsme domluvili teprve před měsícem a již teď je to největší událost, kterou jsme kdy pořádali“.

McGregor je králem prodaných přenosů. Odvetný souboj s Natem Diazem na UFC 202 prodalo 1,6 milionů pay-per-view. Zápas v MSG s Alvarezem 1,3 milionu.

UFC 229 se blíží. UFC je znepokojeno situací kolem Conora, který se odmítl zúčastnit jakýkoliv tiskových konferencí či propagací zápasu. Údajně nechce narušovat svůj tréninkový kemp. Pro fanoušky je to škoda, McGregor je králem tiskových konferencí a jistě by nad Khabibem dominoval.

Prodeje pay-per-view nejsou v USA kdovíjaké. Tento turnaj by měl prodeje velmi navýšit a přinést do pokladnice další velké zisky. UFC je továrnou na peníze a má obrovské příjmy i při menších prodejích televizních přenosů. Král pay-per-view McGregor a oblíbenec fanoušků od nás na východ – Khabib Nurmagomedov posunou sledovanost a popularitu UFC o další stupeň výše, ať se prodají tři miliony par-per-view či ne.

1 komentář

  1. Už len dúfať, aby sa niečo dovtedy neposralo a aby sa tento fight naozaj uskutočnil, rátam dni…

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here